ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ЦДГ Захарно петле

2.1
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Петър Шилев" N1
За контакти:
032/ 95 32 56
Любим на:
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Захарно петле:
Публикувай
МНЕНИЯ за ЦДГ Захарно петле:
, :
Градината е чудесна първото ми дете посещаваше друга и бях наплашена но тук дъщеря ми се чувства чудесно. Гопсожите наистина си обичат професията а директорката и останалия персонал са повече от внимателни. Това е най доброто място в р-н Северен за нашите деца.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Така е и в "Мирослава"-мутренската детска градина.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
За 4г. никаква промяна в отношението на госпожите.Толерират се едни и същи деца.На въпроса ,защо детето ми за поредна година не участва в танците и има само едино изречение участие в тържествито?Отговора бе ,че неможели всички да участват.А защо учстват все едни и съши деца?Няма отговор.Аз какво да обясня на въпросите на едно дете защо не го избират да танцува и рецитира?Чакам само детето да приключи с тази градина и ще напиша всичко с подробности.Сега се въздържам за да не страда и без това детето ми.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Страхотна градина .Дай боже да имам второ детенце пак в същата градина ще го запиша.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-1
Моето мнение е ,че директорката и персонала не са си извадили никаква поука от доло написсаното.Да правят се нови катерушки в градината ,НО отношението на персонала е отвратително.А как за 5 дена от както водя детето си сутрин веднаж поне не видях една госпожа да посреща децата.Взсичко си е на самотек.Но ако се случи та някое дете му се случи нещо,или ситръгне само просто им е бедна фантазията какво ще се случи
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Съгласен съм с Веселин.Персонала вместо да си извади поуки се е настарвил да пише коментари.С удоволствие бих се съгласил да напиша имената на госпожите и в коя група е детето ми ,НО се опасявам ,че това няма да е за негово добро.Второто ми дете от догодина ще е първа група и се радвам ,че няма да е в тази градина.Страшно съм разочарован
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Страхотна директорка,невероятна жена!!!Градината е много хубава!!Усеща се любовта с която се отнасят към децата там.Препоръчвам ви я тази детска градина!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-3
, :
Виждам, че персоналът на градината се е активизирал да пише коментари :) Само искам да Ви кажа, че далче не е задължително всички да са доволни за това, че им от гледате "децата от сутрин до вечер". Най-малкото защото това са деца, а не някакъв предмет, оставен на съхранение. И да, хората имат правото не само да са недоволни, а да си изкажат мнението. По-добре вижте къде са ви грешките, вместо да се възмущавате от това, че хората имат собствено мнение и го изказват тук.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
, :
Чета мненията на недоволните родители и не мога да повярвам, че става въпрос за ЦДГ " ЗАХАРНО ПЕТЛЕ". Детето ми посещава детската градина и е вече Подготвителна група, за 3 години няма ден, в който да не съм спокойна за детето си, че не е преоблекано или обгрижено по най-добрия начин. И Директора - г-жа Лазарова, и учителките, и пом.-възпитателките са на най-високо ниво. Колко много израсна емоционално моето дете сред този колектив! Нямам думи да се отблагодаря на г-жа Кирова и г-жа Златанска. Имам наблюдения и върху работата на другите педагози, децата на приятели са техни възпитаници, аз мога само да изкажа своята благодарност към тях.Ако присъствате на едно тържество на децата ни, ще разберете каква е подготовката им. Базата на градината е на ниво, учителите се съобразяват с индивидуалните особености на децата ни и за това съм най-щастлива.След като детето ми ходи с удоволствие на градина, за мен това е най-големият показател.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-3
, :
Казвам се Мария Кумчева.Изключително съм щастлива, че детето ми посещава точно тази детска градина!Директорката изцало покрива представата ми за директор,със своята честност, всеотдайност, комуникативност и дейност!Госпожите са прекрасни педагози и хора, които обгрижват децата ни, така както би желала всяка майка.Тържествата са винаги с интересна тематика, поднесени с много любов и активно участие на всяко едно дете!Свидетелство за големия професионализъм на педагозите са и множеството купи и медали,спечелени със съвместен труд.Детето ми е винаги чисто,сменям му дрешките,за да не е с едни и същи цяла седмица. Тези дни го пускам със сандалки и чорапки,без никакви притеснения,че ще се изкаля.Тревната площ и пясъчниците са винаги добре подържани.Никой не ме е уговарял да не водя детето си на градина през летния период.Целият персонал са много отговорни и всеотдайни.Живот и здраве, ако имам друго дете, бих желала да е точно в тази детска градина-"Захарно Петле"!!!вќ¤
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ЦДГ Котаракът в чизми
ул. "Бугариево" N30
ЦДГ Снежанка
ул. "Тополница" N3
ОДЗ Славей
ул. "Полковник Сава Муткуров" N40
ЦДГ Дружба
ул. "Антон" N1
ЦДГ Червената шапчица
Ж.К. "Маестро Г. Атанасов" бл.26a
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: