ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

Kaufland Пещерско шосе

2.3
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
бул. "Пещерско шосе" N36
За контакти:
0800/12 220
Описание:
Kaufland e немска верига магазини за хранителни стоки, стоки за бита и други.
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Тук има:
н.о.
Други от същата верига:
3.8
ул. "Македония" N97 Б, 0800/12 220
3.3
бул. "Освобождение" N47 (жк. Тракия), 0800/12 220
3
бул. "Цариградско шосе" N94, 0800/12 220
ДАЙ МНЕНИЕ за Kaufland Пещерско шосе:
Публикувай
МНЕНИЯ за Kaufland Пещерско шосе:
, :
Харесвам Кауфланд и ми се е случвало да заменя стока без проблем.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
На всички оплакващи се от Kaufland ще кажа следното: Останалите конкурентни вериги НЕ са по-добри. Ако стока, която сте купили не е била ок, върнете я като представите касова бележка. Възможността за връщане на стока в другите "по-добри" вериги изобщо не съществува. Това е голямата разлика между веригите.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Вчера купих свински врат на промоция - вмирисан!!! За съжаление го разбрах едва у дома. Най-противното е, че витрината беше пълна с парчета месо, което значи че ще продължат да го продават...
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Тази вечер отново се сблъсках с арогантното поведение на "търговските" работници на магазин Кауфланд на Пещерско шосе. Вероятно не се вземат никакви мерки за подобряване на обноските на служителите към клиентите, защото аругантното държание и поведение на г-жа Илиана Сматракалова, (служителка в магазина) ми скри представите за аругантно, грубо и (без извинение) просташко държание и поведение. Незнам тези ръководители, защо не вземат да назначават мигранти на работа в магазина, защото съм сигурен, че колкото и да са неучтиви и груби, пак ще са поне с една идея по внимателни от тези който работят в момента там. Чета надписа в карето, което се отваря-"напишете своето мнение за магазин Кауфканд". и ме надува смях..... И какво от това като пишем мнението си??????? Кучето си лай, керванът си върви!!!! Ще повторя още веднъж, жалко, че такива като Саматракалова, сриват имиджа на немската верига магазини Кауфланд, които за радост на хората в германия са на светлини години напред във всяко едно отношение.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Не мога да разбера с каква уникалност превръщаме дори магазини от немската верига в български бакалий. Вчера отидох около 17.20 ч. да си напазарувам необходимите ми зеленчуци и когато отидох на щанда за моркови, установих, че морковите са свършили и в касетките има някакви остатъци от моркови. Чрез информация повиках момчето, което отговаря за щанда за зеленчуци и на въпроса ми защо няма моркови на щанда ми беше отговорено, че вече е късно и няма за кога да се вади нова стока(магазина работи до 21.00ч.), защото щяла да остане и после трябвало отново да я прибират. Бях ужасно възмутен и потърсих управителя на магазина, който пък започна да ме лъже, че нямало повече моркови и затова не изнасяли. Каквато и да е истината, мисля, че това което се случва в нашите Кауфланди, в германските не могат даже и да си го и помислят. Няма да обяснявам какво ще се случи при такъв случай на липса на стока.Който е бил в Германия знае.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Купих кайма смес от щанда с непакетирани храни, отвратителна е. Сготвих мусака и само от една хапка, която опитах, вече часове не може да се изчисти ужасния вкус. А цената не беше съвсем ниска - 6.90 което не е и много, но за същата цена от Триумф купувам съвсем прилична кайма.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Имаше промоция на дамски клинове но така и не ги видях.Ходих в понеделник-казаха за сряда.Във вторник вечерта -също. В сряда бях в 7.45-казаха че са свършили.Интересно колко чифта са били? Ако са ограничени(за персонала)защо им правя реклама?????
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
, :
Може и да е добре обслужван, но качеството на стоките е ужасно и това което обявяват във вестника им не е верно.Оправдават се с "Количествата са ограничени".
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-1
, :
Най-добре обслужвания магазин от веригите в Пловдив. По всички параметри им давам оценка на 90% - 5,5 по шестобална система. Браво! Поздрави на целия екип! В. Шиваров
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+4
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Руски гастроном "Матрьошка"
бул. "Христо Ботев" N118
Point 24/7
ул. "Богомил" N50
Слънчеви лъчи
бул. "Никола Вапцаров" N23
NON STOP Бяло Море
ул. "Бяло Море" N4
NON STOP Бяло Море
ул. "Бяло Море" N4
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: