ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Ramsey Hercules
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
22:00 ч.
Място:
Описание:
Софийският дон на диско едитите Ramsey Hercules ще бъде зад пулта в бар Грамофон тази събота, 25.04. Любимият ни магьосник ще ни пренесе в света на буги/диско музиката със стабилен арсенал от фънк, соул и афро ритми.

Ramsey Hercules, познат също под очарователния прякор Бирата, е безнадежден меломан и заклет любител на аналоговия звук. Като DJ и продуцент от 1993 насам е участвал в събития с имена като DJ Vadim, Stereo MC's, Massive Attack, Coldcut, Ashley Beedle, Alice Russel, Morcheeba, Todd Terje, Onur Engin, DJ Spinna, ... Бил е част от множество групи, сред които Phuture Shock, а в настоящето е замесен в лейбъла Stereopor Records, магазина за плочи Boogie Exchange, който този месец отбеляза втори рожен ден и онлайн радиото Boogie.FM, което навърши три години. През месец април става и една година откакто Ramsey "хваща" саксофона и започвa да го използва активно в своите диджей сетове.

Свободното си време прекарва в създаване на сериозно количество edit-и на всевъзможни парчета - от най-редките до най-популярните, а от време на време изплуват и авторски продукции. Жанрово можем да ги отнесем към soul / funk / disco / boogie отдела.

Изобилие от boogie ще има и в Грамофон в събота вечерта, когато Ramsey Herculеs ще отговаря за музикалната селекция. Елате отпочинали, в добро настроение и готови за танци, защото магьoсникът от Boogieland няма да ви остави друг избор.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: