ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
TOUCH, SIT, DRINK | ПИПНИ, СЕДНИ, ПИЙ by Konstantin Achkov
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Artnewscafe има удоволствие да представи изложбата TOUCH, SIT, DRINK | ПИПНИ, СЕДНИ, ПИЙ с новата серия мебели на Константин Ачков.

Изложбата е също така част от официалната програма на фестивала One Design Week в Пловдив.

Българският продуктов дизайнер и скулптор Константин Ачков представя последната си серия от столове CUT, базирана на най-древните сгъваеми египетски мебели. Те се отличават с практична и семпла визия.

CUT серията е с модерна обрана линия и прецизни детайли, без излишни украси. Формата и името са продиктувани от метода на изработка, който се състои главно от изрязване на 18 мм шперплат чрез CNC рутер. Всички елементи се събират на принципа на триизмерен пъзел. Текстилната мембрана, която служи за седалка и облегалка, е от промазана UV материя, което заедно с обработените с тиково масло дървени части позволява мебелите да се ползват на открито. В събран вид CUT се отличава с елегантен и компактен силует.

Серията е изключително подходяща за обществени места, където се търси прибиране в малки пространства. Поради тази причина Константин Ачков избира artnewscafe като най-адекватното пространство за представяне на CUT.

Изложбата TOUCH, SIT, DRINK | ПИПНИ, СЕДНИ, ПИЙ на Константин Ачков е част от официалната програма на фестивала One Design Week в Пловдив, като това e и пето поредно участие на дизайнера във фестивала.

Посетителите ще могат освен да разгледат столовете и да ги ползват и да ги закупят.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: