ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Лятна читалня на открито
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Място:
Описание:
"Лятна читалня на открито в Пловдив" ще се проведе за четвърта поредна година на 1, 2 и 3 юли от 10:00 до 12:00 часа в Цар Симеоновата градина /до Пеещите фонтани/, съобщиха организаторите:

"Пристигат новите книжки и активни карти от издателствата, които винаги ни подкрепят. Ще се насладите и на голяма сбирка от списания "Аз съм българче". Когато ни посетите, ще получите своята лятна читателска /бинго/ карта, в която ще запишете своето приказно име и какви съкровища сте открили сред книгите. При всяко 'бинго' ще получавате награда.

На 3-ти юли /петък/ очаквайте специалния ни гост от 11 часа. Вал Стоева ще поведе малките любители на книгите на пътешествие, в което ще срещнат карирани слонове, щурчета-музиканти, грузулаци и много други нови приятели. На майките и татковците, бабите и дядовците пък ще прошепне на ушенце цели 9 съвета и половина за отглеждане на истински читатели.

Приятелите ни от "Център за приобщаващо образование" са донесли сборник с дейности, подпомагащи децата, които срещат трудности при четене"
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: