ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Студенти от АМТИИ с изложба
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Място:
Описание:
На 17 юли, петък, от 18.00 часа в изложбената зала на Дружеството на пловдивските художници на ул. "Гладстон" 32 ще се открие изложба на студентите от специалността "Графичен дизайн и фотография" към АМТИИ Пловдив.

Експозицията ще представи повече от 150 работи с фотография и графичен дизайн на 15 дипломанти от бакалавърската дисциплина под ръководството на доц. Никола Лаутлиев и доц. Васил Николов.

Основна тема на авторските търсения е житейската философия на съвременния млад човек. Изградена с нестандартни и впечатляващи концептуални решения, изложбата показва проекти на репортажна фотография, индустриален интериор и други направления, демонстриращи ярката симбиоза между различните изкуства.

На практика това са дипломните проекти на 15 студенти - вече оформени творци, които ще защитават своето художествено кредо пред академично жури в по-ранните часове на деня.

Бакалавърската специалност "Графичен дизайн и фотография" е създадена в АМТИИ през 2007 година и бързо се налага като една от най-атрактивните в направлението "Изобразително изкуство".

Това се доказва и от големия брой кандидат-студенти през настоящата кампания.

Интересът на младите хора към тези изкуства наложи от тази година АМТИИ да открие и специалност "Фотография", интересът към която е изключително висок още отсега.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: