ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
15 г. шоуто на Нешка Робева и приятели
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Място:
Описание:
Зрители от 12 български града ще могат да се насладят на атрактивен концерт-спектакъл. Вече 15 години шоуто на Нешка Робева изпълва със възторг своите почитатели.

През 2001г. с огромен успех българска трупа стъпва и на сцената на Бродуей със спектакъла "Два свята". През годините два от спектаклите са удостоени в Москва с Голямата награда и Златен диплом "Золотой Витязь".
Юбилейното турне ще се състои през месец ноември в спортните зали на градовете: Русе - 18.11., Севлиево - 19.11., Велико Търново - 21.11., Варна - 22.11., Бургас - 23.11., Ямбол - 24.11., Хасково - 25.11., Пловдив - 26.11. (Колодрума), Свиленград - 27.11., Самоков - 28.11., Благоевград - 29.11. със заключителен концерт в София на 01.12. в зала 1 на НДК.

Програмата на шоуто ще включва избрани моменти от всичките 15 спектакъла, създавани през годините от Нешка Робева, като в композицията ще бъдат вплетени и изпълненията на оркестъра на Ибряма и "Руска Рома".

Ансамбъл "Руска Рома" е добре познат на българската публика през последните десет години. Неговите многобройни гостувания го превръщат в любимец на всички поколения българи. Незабравим е фурора на "Руска рома" през 2007г. когато 4000 души възторжено ги аплодираха в зала 1 на НДК. Любимата група на Лужков, бившия кмет на Москва печели конкурси и фестивали в цял свят.

През 1993 г. "Руска Рома" записват своя първи самостоятелен албум, който включва основно класически цигански произведения. През 1995 г. излиза втория им албум, който е реализиран в студиото на известния композитор Владимир Матецки. След включването в ансамбъла на композитора и певеца Виктор Чайка, "Руска Рома" започват активно да участват в развлекателни шоута и телевизионни програми.

От 1995 г. "Руска Рома" създава ярък и незабравим празник на своите почитатели от цял свят. Трупата е гастролирала с огромен успех в САЩ, Канада, Франция, Германия, Италия, Испания, Латвия, Сенегал и Хърватия. Българските зрители ще могат да се потопят в света на циганското изкуство, под пленителните звуци на седем струнни китари и цигулки. Талантливите танцьорки с неповторима пластика в движенията пресъздават силни човешки чувства, като щастие, любов, страст, ненавист, вярност.

В репертоара на трупата са включени много лирически романси и популярни мелодии от последните им четири самостоятелни албума, които създават неповторима атмосфера на неподправена радост. В момента "Руска рома" подготвят своя пети самостоятелен албум.

Билетите за спектаклите вече са в продажба в мрежата на "Ивентим". Организатори на турнето "Жокер Медиа" и "Нешънъл Арт".
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: