ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Игра в български ритми
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Вход:
16 лв.
Описание:
Трифон Зарезан ще бъде отбелязан с уникален съвместен концерт на Опера Пловдив и АМТИИ на 13 февруари. Програмата "Игра в български ритми" (неразделни в класиката и фолклора), ще бъде представена за първи път в Концертна зала от 19 часа.

На сцената редом до пловдивските филхармоници ще застанат музикантите от Академичен народен оркестър при АМТИИ с ръководител акад. Милчо Василев и Академичен народен хор при АМТИИ с диригент проф. Костадин Бураджиев.

Пловдивчани ще се насладят на изпълненията на солистите Теодосий Спасов- кавал, Васил Василев - кавал, Владимир Владимиров- тамбура и Гергана Попова - вокал. Диригент на фолклорния класически концерт ще бъде маестро Диан Чобанов.

В проргамата са включени произведения, които съчетават народни и класически музиклани инструменти. Ще прозвучат "Игра в ритми" за кавал, тамбура и симфоничен оркестър от Милчо Василев, "Пиеси за симфоничен оркестър" от Теодосий Спасов, "Балкански игри" за симфоничен оркестър от Димитър Христов, "Родопска импресия за народен хор и симфоничен оркестър" от Кирил Стефанов и Костадин Бураджиев.

Билети за съвместния концерт "Игра в български ритми" на Опера Пловдив и АМТИИ се продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: