ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Meditation on Twin Hearts
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
16:00 ч.
Място:
Описание:
Каним ви на една прекрасна медитация с Маги
всяка събота в 16:00 часа

Истина е, че всеки човек подсъзнателно се стреми към спокойствие и вътрешен мир. Истина е и, че не винаги разбираме механизмите, предизвикващи негативизъм в думите и действията. Много от дисфункционалните емоции или натрапчиви отрицателни мисли могат да бъдат преодоляни в относително кратък отрязък от време. При редовна практика на Медитацията на сърцата близнаци, са необходими само няколко седмици за постигането на така желаните вътрешно спокойствие и тишина.

Чрез Медитацията на сърцата близнаци ние изпращаме позитивна енергия към всички нуждаещи се като едновременно поддържаме стабилна положителна вътрешна нагласа. По този начин, искрените послания за здраве, щастие, любов, изобилие и благоденствие автоматично се връщат към медитиращия. Интензивното въздействие при груповата практика спомага за коригиране дисбаланса в нашите фини тела, изчиствайки замърсената, болна или блокирана енергия. С времето, значително се подобрява и здравословното ни състояние и имунитет. Практикуващият става много по-магнетичен и успешен, тъй като в състояние на неподвижност се енергизират всички потенциални способности и таланти.

С редовната практика на Медитацията на сърцата близнаци се увеличава вашата Антакарана, като по този начин постигате вътрешен интегритет от по-висок порядък.

Медитацията е изключително достъпна, лесна за изпълнение и културно толерантна. Тя се практикува от хиляди хора по целия свят.

Водещ: Маги
Магдалена Герева e психолог и холистичен терапевт, водеща на индивидуални и групови сесии, лекции, семинари, тренинги и медитации

Такса: Дарение

За повече информация: 0894/448001
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: