ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Mind games with DJ Steven
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
22:00 ч.
Място:
Вход:
5 лв.
Описание:
Vanina[MIND GAMES]

DJ STEVEN[METROPOLIS]

DJ Стивън се занимава професионално с музика от 1990 година, като още от първите си участия печели сърцата на публика и критика. Резултатите не закъсняват и той става победител на първия DMC шампионат в България през 1993 година. Едновременно с това е обявен за DJ №1 през 1993, 1994, 1997 и 2002 година.

През 1997 Стивън се присъединява към Метрополис - най-популярното и днес движение за електронна музика у нас, чийто успех се дължи до голяма степен и на безкрайно енергичната и интересна музика, с която той омагьосва публиката. Музика, която черпи вдъхновение поравно и от класическия фънк, и от Детройтското техно с емблематичния звук на ритъм машините TB 303 и TR 909. Самият той признава, че няма търпение да докара клабърите до еуфория и че любимите му моменти са онези, в които всички са "на гребена на вълната".

Всичко това е отдавна доказано от многобройните му участия из цялата страна, от гиговете му в Чехия, Македония, Германия, Австрия, Италия, Англия и Америка, както и от статуетката за най-добър хаус DJ за 2009 година на наградите на SEEME.

Паралелно с клубните си участия, DJ Стивън работи упорито и в студиото си The Clock, където продуцира авторска музика и ремикси. Ремиксът на "Faded" на Gravity Co също печели награда за най-добър ремикс на наградите на SEEME 2009.

Стивън, заедно с Ясен Петров, води едно от най-популярните предавания за електронна музика - "120 минути с Метрополис" в ефира на Alpha Radio, всяка сряда от 18 часа. Познаваме го и като едно от най-важните лица на клуб Червило и неофициален крал на малката му зала.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: