ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Том 2.0
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
На 15 март от 19:00 ч. литературен салон SPIRT & SPIRIT, клуб "Петното на Роршах" на ръба на Капана и телевизия ArtLive.bg (за всички, които искат, но не могат да присъстват на живо) ще ви срещнат с автора на "Том 2.0" - Александър Шпатов.

"Том 2.0" e ново, допълнено и изцяло преработено издание на първите три книги на Александър Шпатов, писани преди издаването на #НаЖивоОтСофия. Заглавието излиза точно 10 години след публикуването през 2005 г. на дебютния му сборник "Бележки под линия" и също така включва истории от книгите "Разкази под линия" (2008) и "Календар с разкази" (2011). 33-те разказа в "Том 2.0" позволяват на читателите да вникнат още повече в света на автора, да преоткрият неговите градски герои и да проследят как фокусът на историите му се е развивал през годините.

Александър Шпатов е отличен с наградата "Южна пролет" (2005) за най-добър дебют, както и с Наградата за литература на Столична община за 2015 година. Той е главният инициатор на проекта читАлнЯта в Градската градина на София и председател на Сдружение за градски читални.

Не пропускайте живата среща с един от най-талантливите и успешни съвременни български писатели на 15 март в клуб "Петното на Роршах" - Пловдив.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: