ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Тук и сега
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
18:00 ч.
Място:
Описание:
Иван Гарелов представя в Пловдив новата си книга
под заглавие "Тук и сега".

Именитият журналист разказва за най-интересните истории на предаването "Панорама" в годините на прехода.

Политици, журналисти, генерални директори на БНТ - това са само част от "героите", с които топ журналистът Иван Гарелов среща своите читатели. Книгата е под заглавие "Тук и сега" и ще бъде представена в град Пловдив на 31 март, четвъртък, от 18:00 часа в Студио 1 на Радио Пловдив(ул. "Дондуков" 2).

Книгата е разказ от първо лице за реални събития, станали част от националната ни политика по време на прехода; за взаимоотношения власт и национални медии.
В мемоарната си книга Мистър Панорама представя неизвестни досега детайли от създаването на най-успешното предаване на БНТ, дълги години водещо телевизионните класации, получило престижни отличия за телевизионна журналистика.
Модератор ще бъде Невена Андонова, лице от "Дрийм Тийма" на "Панорама", журналист, сценарист и филмов продуцент.

Иван Гарелов е популярен български журналист и телевизионен водещ. Роден на 6 февруари 1943 г. в Смилец, Област Пазарджик. През 1967 г. завършва Софийски университет "Климент Охридски" със специалност журналистика. Работи във вестник "Народна младеж" (1968-1969), в БТА (1970-1973). През 1973 г. започва работа в БНТ като редактор, зам.-главен редактор и директор "Новини и актуални предавания", продуцент. Дълги години е водещ и продуцент на обзорното информационно-политическо предаване "Панорама". В БНТ създава и популярните за времето си вечерни публицистични предавания "Екип 4" и "След новините". От 2000 г. за кратко е на работа в Нова телевизия като шеф на "Новини и актуални предавания".

От 1990 до 2001 година е телевизионен водещ на всички изборни студиа (ефири).

Автор на много документални филми от "горещите точки" на планетата, между които "Гърция без пагони", "Атила срещу Афродита", "Къде сте, д-р Терпи?", "Не забравяйте Бейрут", "Ахмед", "Интифада" и др.

Издал е публицистичните книги: "Идвам от Израел", "Атила срещу Афродита", "Гърция без пагони" и "Недалеч и неотдавна".

Многократно е бил обявяван за "Най-добър журналист" и "Най-добър телевизионен водещ". Интервюирал е световно известни политически дейци като: Лех Валенса, Вацлав Хавел, Ясер Арафат, Ицхак Шамир, Шимон Перес, Андреас Папандреу, Константинос Караманлис, Мелина Меркури, Архиепископ Макариос, Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър и много други.

На 33 години е награден с орден "Кирил и Методий" - I-ва степен.

През 2012 създава сайта www.garelov.com, който бързо набра аудитория и е един от най-популярните и коментирани в социалната мрежа facebook.

Известен е с фразата "Часът и мястото на срещата са известни".
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: