ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Моето име
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Вход:
10 лв.
Описание:
МОЕТО ИМЕ
Моноспектакъл на Стефан Иванов
Сценарий и режисура: Радослав Гизгинджиев

Един човек ще търси своето име сред всички онези ограбващи думи, които ни учат как да живеем. Ще назове всичките ни имена, за да си спомни, че каквото и да правим, в едно сме еднакви - когато се влюбим.

"Моето име е "Един от вас". Страхувам се; надявам се; мечтая; влюбвам се; вярвам; понякога губя вяра; мислил съм да се самоубия; самозадоволявам се; излагал съм се; лъгал съм; чудил съм се дали да изневеря; имам сексуални фетиши; искал съм да стана известен; мисля, че съм красив; понякога мисля, че съм грозен; казвам си: "Как все на мен ми се случва?!"; мисля се за по-специален от всики вас - т.е. същият съм като вас. "

Проект "Любов"
Порив. Лудост. Страст. Искреност, която предизвиква смях, тъжни усмивки и сълзи. Проектът "Любов" разгръща няколко истории, които ще се съживят поотделно пред очите на зрителите като четвъртата стена ще бъде разрушена.

"Моето име", "Тук ли си?" и "Любовта не може просто да отмине" са три отделни моноспектакъла, които ще ви заразят с любов; почти непоносима искреност; истерично ще ви разсмиват и ще ви докажат, че зад най-големите ни страхове и достойнства стои една единствена дума.

Авторът на "РАЙ" и "Дневниците" - Радослав Гизгинджиев ще провокира публиката в големите градове на България с нещо ново, заедно с Йоко Захариев - "Тук ли си?"; носителя на ИКАР за "Златен глас" - Симеон Владов - "Любовта не може просто да отмине" и актьора Стефан Иванов с "Моето име".
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: