ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
The Flying Detachment & Lidum Merrko & Mindflux
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Вход:
6 лв.
Описание:
Една от целите на пост-културната сцена е да създаде общност. Независимо дали тя е многочислена или не, идеята за създаването на взаимовръзки на много нива между различни хора е нашият личен бунт(кауза). И когато дори една частица от такава идея придобие форма и даде резултат в реалността, тогава хъсът и решимостта стават една степен по неоспорими.

Такъв е случаят с този концерт. Имаме три банди, които по един или друг начин вече са пресичали пътищата си, първо, като приятели, като хора от една общност, а след това като музиканти.

The Flying Detachment, които гостуват за трети път в Пловдив, всеки път предлагат на публиката изключително интересно преживяване. Техните концерти са не само звуково, но и визуално пътешествие. Музиката на софийската четворка не веднъж е била предмет на идеологически спорове. Ние от школата на пост-културистите виждаме доста psychedelic с хубава доза стоунър. Държим да кажем, че ни е много приятно да слушаме Hypno King на живо.

Lidum Merrko! Един от изплъзналите се феномени на българската сцена. Свежата смеска между типично балканско звучене, социо-разрезни текстове и тежки китари е комбинация, която никога не сме криели, че фаворизираме. Със стабилни намигвания към Kultur Shock, Artery , та дори Primus , македоно-българската банда е със сигурност един от стиловите диаманти на българската сцена.

Mindflux! Последната рожба на регионалната пловдивска сцена. Банда - доказателство за нуждата от сцена и от общност. Отново - чисто стилово - перфектна отливка на заобикалящата (еклектична) реалност. Красиви мелодии вариращи от бритпопът, до алтернативният етно-стоунър , който се засилва по нашите ширини. Mindflux са банда с широк музикален мироглед, който представят повече от успешно, чрез музиката си.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: