ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Винена вечер
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Описание:
Ние от Ресторант Марбея - Marbella Restaurant Ви каним на втората за 2017-та година винена вечер, в която нашите приятели от Castra Rubra Winery ще презентират подбраните специално за Вас вина - Zahir White 2012 и Dominant White 2015.

Заповядайте заедно да се насладим на качествено вино и вкусно приготвена храна в прекрасната обстановка на Ресторант Марбея - Marbella Restaurant.
Очакваме Ви! За резервации: 088 999 2090

Описание на избрата:
Нашето бижу, голямата ни страст, претворена в модерна и работеща изба от най-висок клас. Продуктите й са гордост не само за създателите им, но смеем да твърдим, че те са и новото лице на българското винарство. Човекът, който твори и направлява екипа млади енолози на "Кастра Рубра", е най-значимото име в съвременния винен свят - Мишел Ролан.

Мишел Ролан е не само ексклузивен консултант на избата, той е гуруто на всички модерномислещи винари. За нас е чест той да бъде част от нашия отбор и вярваме, че това е привилегия за българското вино изобщо.

Двама талантливи млади енолози са постоянно заети в "Кастра Рубра". Това са Пламена Костова и Антон Димитров. Ентусиазирани и амбициозни, те са новата надежда за българското вино. С огромна признателност трябва да споменем и името на управителя Цветан Георгиев, който се грижи за всичко в "Кастра Рубра" и принадлежащите й лозя.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: