ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Дует Мания
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
22:00 ч.
Място:
Вход:
10 лв.
Описание:
Истинската #мания на дуета е в тяхната сила на сцената: прекрасни гласове, секси саксофон, танци и пленяващо сценично поведение с което всеки път успяват да впечатлят феновете си. Ще чуете и най-големите хитове на чаровните и талантливи сестри, като: "Не искам, не мога", "Светът е
за двама", "Песента на щурците", "Дъжд от
любов", "Много далеч" и много други...

Най-успешният дамски дует у нас - МАНИЯ, ще ни гостува този уикенд.

Създаден е от сестрите Даниела и Юлия през 1999 г.

По-голямата сестра Дани от 6 г. живее и работи в Щатите заедно със съпруга си - бившия пианист на групата "Латино партизани" Ивелин Атанасов.

МАНИЯ направи бум още с първия си албум "Не е истина" (1999), от който бяха продадени повече от 50,000 копия.

Вторият албум на дуета - "Хладни очи", също им носи огромен успех и изобилие от музикални награди. Със сингъла "Bitter-sweet" МАНИЯ участва в международния конкурс Евровизия, който им донася огромна популярност в цяла Европа.

Дует МАНИЯ е неизменна част от най-престижните музикални събития и концерти у нас заедно с поп и роквеличия като Лили Иванова, Васил Найденов, Силвия Кацарова, Васил Петров, Маргарита Хранова, Йорданка Христова, Петя Буюклиева, Тоника СВ, Илия Ангелов, Камелия Тодорова и БТР.

Дани и Юлия са включени през 2000 г. в голямо турне в Македония като подгряваща група на сръбската звезда Жерко Самарджич. Признание за техния успех е и специалната покана от дивата на родната сцена Лили Иванова през 2003 г. като подгряваща група в неин концерт, на който присъства холивудската звезда Жан-Клод Ван Дам.

През 2011 г. дуетът е подгряваща група на АББА на частно парти в резиденция Бояна.

Даниела и Юлия имат концерти и участия в цял свят - Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Израел, Египет, Чехия, Англия, Ирландия, Швейцария, Македония, Китай, Южна Корея и САЩ.

През април 2007 г. Юлия и нейният съпруг Емил са ощастливени от своята първа рожба. Същата година е сватбата на Дани с Ивелин, тогава започва и техният нов житейски етап в Ню Йорк.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: