ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Хипнозата - тайната на подсъзнанието
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Salve клуб представя "Хипнозата - тайната на подсъзнанието" - лекция на Иво Величков, Председател на "Българското дружество по хипноза".

Хипнозата е феномен, съпътстващ човечеството през цялата му история под различни форми. Въпреки това, нейната същност и ефективност остава недоразбрана в огромната си част и до днес. Митовете, създаващи и прекалените очаквания, и пренебрежителното отношение към нея, трябва да бъдат демистифицирани трезво и аргументирано. Най-голямата ценност на хипнозата като техника е достъпът, който тя позволява до безсъзнателното - това е огромната част от нашата психика, мястото, в което се намира целият заложен у нас потенциал.

На лекцията ще бъдат обяснени някои от най-важните трансови феномени, които могат да бъдат използвани в медицината, психотерапията, обучението, научните изследвания и много други сфери - анестезия, регресия, амнезия, хипермнезия, агнозия, халюцинации, контрол над вегетативната нервна система.

Иво Величков е психотерапевт с повече от 20-годишна практика и е председател на "Българска асоциация по хипноза". Той преподава клинична хипноза на психолози, медици и стоматолози. Води семинари за широка публика в сферата на трансовите състояния, дихателните практики, ефективната комуникация, използването на психофизическия ни потенциал. Автор е на кнгата "Тайните на хипнозата" - многократно издавана у нас и в чужбина. През 2009 г. е водещ на тв предаването "Хипнотизаторът" по bTV. Иво Величков се занимава с хипноза, бойни изкуства и медитативни практики от средата на 80-те години. Прекарал е няколко години от живота си в различни школи по цял свят - от западните университети, през индонезийските енергийни школи до поделенията за подготовка на руските специални части. Подходът му е насочен към отключване на неподозираните знания, умения и естествени механизми, заложени във всеки от нас.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: