ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
No More Many More & Sundust
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:30 ч.
Място:
Вход:
7 лв.
Описание:
Пролетта е времето за всякакви революции, били те душевни или строеви (а всъщност има ли разлика?) Съвсем ясно става, че критичният поглед върху ежедневието не може да бъде легитимиран, подбуден дори, без човешката точка на любовта. И за да ни го докаже - съдбата отново ни се усмихва и като един музикален подарък ни поднася съвместен концерт на No more many more, които ще представят своя албум "По един или друг начин", и пловдивските духотворци от Sundust.

Бандата, чието име е директно намигване към надписа "and many more", който често виждаме под изброените имена на големите фестивали, ще гостува за пръв път в Post-Culture Stage. Новият им албум "По един или друг начин" излезе в началото на 2017г. и ще е на линия за закупуване на концерта. Бандата съществува от 2014 година, като от тогава освен че печелят конкурса "Силата на Рока", успяват да издадат 7 песни с придружаващи ги видеоклипове. Нашият първи сблъсък с музиката им беше заради песента "Бомба на стената". Един ърбан графити химн, който препоръчваме и на вас, ако случайно сте пропуснали да го чуете.

Sundust са една лъчезарно-мелахолична група, която винаги носи със себе си заряда на спокойствието, интимността и красотата в минимализма. Акустичният проект на Георги, Зорница и Тодор е перфектният придружител през вратите на вечерта. Те ще ви изсвирят смесица от акустични кавъри и собствени парчета, които са техни преработки на песни от алтернативните жанрове.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: