ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
David Penn
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
22:30 ч.
Място:
Описание:
Короната на нощния живот в Пловдив Bedroom Plovdiv ще пулсира под звуците на най-добрата испанска хаус музика в края на месеца. Зад пулта застава клубният виртуоз от Мадрид DJ David Penn.

Със своя над 20-годишен опит като диджей, продуцент и ремиксър, David Penn е признат за икона в този стил и е сред топ изпълнителите в най-известните клубове в Испания, Маями, Холандия, Франция, Германия и Русия. В професионалната си биография има записани десетки продукции и ремикси, съвместно със световни музикални звезди като Simply Red, Sash, Quicksilver и Jay Z.

Преливането между фънк, соул, джаз и електроника ще те накарат да затвориш очи и да се насладиш на богатството от звуци, които омагьосват сетивата.

Преди дългоочакваната поява на David Penn обаче, честта да нажежи атмосферата до червено се дава на носителя на наградата Best House DJ за 2005 и 2011 година Dimo BG. Той е известен на българската сцена със завладяващите си ремикси на хитове като "Домино" на Графа и "Приливи и отливи" на Михаела Филева, както и с международни проекти със Sandy Rivera, Dennis Ferrer и Marco Carola.

Грандиозен спектакъл на невероятните танцьори на Bedroom Plovdiv гарантира, че нощта на 21 април ще бъде запомняща се. Те са готови да ви смаят с извънземни хореографии и главозамайващ стайлинг в духа на Future Heroes.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: