ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
BROND
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Вход:
6 лв.
Описание:
Този концерт идва невероятно навреме. С падането на есента и гмуркането в дълбочините на това, което е един клубен сезон, отново сме свидетели на прашните предмети изваяни от изсъхналата по краката кал, събрана от тоя същия вървян път. Благодарни сме, че в момента, в който и ние се отърсваме от своята килерничавост(идва от думата килер) - колективното съзнание ни подава ръка и пред нас се материализира глътката юмрук в лицето, от която толкова имаме нужда.

Разстоянието ни отне Демихов, но пък ни донесе BROND, а ние не можем да сме по-доволни. Свирят post-hardcore, но този, който по-скоро се свързва със Steve Albini и гнусното Чикаго, отколкото южнощатския. Имат четири вокалиста, което означава, че цялата банда пее. Всички в един глас - в най-неочакваните моменти. Ако се наблюдават отстрани (Ние имахме шанс последно на Wrong Fest 2016) - те изглеждат сякаш някой невидим капе масло в чарковете на звуците, които се произвеждат на сцената. И всичко върви под ритъма на страшно разнообразни, но много последователни и самобитни барабанни партии. Китарите имат острото хардкор звучене, но са с тона на по-металическата част на жанра. Позволява се голямо количество експериментиране (от структурна гледна точка) в рамките на песните и това прави всяка да крие изненада в себе си.

В момента Brond са в творчески рилапс, но за това не знаем нищо. Тях можете да откриете малко в Youtube - повече в бендкемп, където се намира цялото им "Feint" Ep, което е смесено от Арън Харис, барабанистът на Isis. Да. И ние сме "кай малко". И това определено може да се чуе.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: