ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Спомен за летене
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
по библейски текстове, фрагменти от Чехов, Бекет, Хесе, Селин, Екзюпери, Бредбъри, Шекспир, Гогол, Еко и цитати от Хармс, Ерофеев и Мюлер

режисьор Боян Крачолов

сценография и костюми Михаела Добрева

композитор Георги Атанасов

Участват: Биляна Георгиева, Веселин Петров, Димитър Крумов, Иван Николов, Каталин Старейшинска

Помъчихме се да направим един спектакъл за Човека. Каква част от него устоява на живуркането? На рутината? Какъв е неговият изход именно от тази рутина? И има ли изход изобщо? Какво може да направи един живот запомнящ се, смислен, значим? В днешно време има някакво всеобщо лутане, хаос някакъв. Човекът е потънал под купища възможности за реализация, за това да се "случи" като такъв - и все не може и не може да избере. А след като не може да избере, то е сякаш да няма възможност за каквото и да е. Ставаме свидетели ежечасно дори на хиляди изгубени животи, съдби, нереализиран потенциал. И е много лесно и ти да потънеш в хаоса, и ти да вдигнеш ръце от кормилото - и лека-полека той да те затрупа.

Ние се опитахме да проправим някакъв път сред тоя хаос. А ако някой вземе, че тръгне по нашия път и в края му се открие и повторно се срещне със себе си - толкова по-добре." - Боян Крачолов, режисьор

Боян Крачолов, Димитър Крумов и Иван Николов са носители на награда Аскеер 2017 в категория "Изгряваща звезда" за режисурата (Боян Крачолов) и ролите им в "Това НЕ Е Хамлет" - авторски спектакъл на Боян Крачолов по текстове на Шекспир, Бекет, Молиер, Мигел де Сервантес, Том Стопард, Петер Вайс, Мюлер, Калдерон и други, Театрална работилница "Сфумато".

Каталин Стрейшинска пловдивската публика познава от ролята й на Роберта в "Дани и дълбокото синьо море", за която актрисата получи номинация за награда Аскеер. Нейната звезда изгря с ролята й на Антигона в "Антигона" от Жан Ануи, реж. Иван Добчев, Театър "София", за която Каталин Старейшинска беше номинирана за награда Икар.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: