ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Тайната на ангажиращите презентации
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Презентирате ли? А искате ли презентациите ви да са истински ефективни? След като Борис Христов препълни залата в Пловдив в края на миналата година, ето че моментът за неговото завръщане настъпи.

Борис ще бъде отново в Пловдив, с още по-силна лекция за изграждането на презентации. Ако искате да научите каква е тайната формула (крива) зад истински ангажиращите презентации и как можете да я приложите и вие, то този отворен семинар е точно за вас.

Да, има такава и да, ще ви бъде показана не само на теория, но и как 356labs я прилагат както в техните презентации, така и в тези, които правят за клиентите си от целия свят!

Запомнете мястото - Bee Bop CafГ©, а датата e 8-ми февруари от 19 часа. Лектор на събитието е Боби Христов, основател на 356labs - единствената презентационна агенция в света, която две поредни години презентира на Microsoft Ignite - международна конференция, която всяка година събира над 25 000 души. Той е топ специалист в областта на изграждането на ефективни презентации и води обучения за клиенти от множество индустрии, а компаниите - клиенти са едни от най - големите брандове в света.

Семинарът е подходящ за всеки, който иска да подобри презентациите си. Той е част поредицата Masters of know-how. Събития, инициирани от EventsMedia.bg. Той е напълно БЕЗПЛАТЕН, но със задължителна регистрация на следния линк:
https://goo.gl/forms/G2bthGnvo3dnxFZz1

Събитието се осъществява в партньорство с 356labs и любезното домакинство на Bee Bop CafГ©.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: