ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Малина
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
23:00 ч.
Място:
Описание:
Истински вулкан от страст и емоции е на път да избухне този петък. Царицата на всяко парти Малина гостува за първи път в Club Three R на 19.01

През 2000 година Малина се изявява на сцената на"Тракия фолк2000" с песента"Любовна стерла". Това е и първта изява на сцена на младата певица,като част от голямото семейство на"Пайнер".

След известно време Малина има и свой първи клип-песента"Само ти".В него тя показва съвсем малко от въсможности си като танцьорка.Тази песен е и първият хит на Малина.

Излиза и новата песен"Луда светлина" с нейно видео.Внего Млина показва още повече от клкото в първият си клип.Песента за кратко време се налаго като хит.Съвсем скоро след това Малина предлага съвсем нова песен и клип към нея-"Дива страст".И двете песни са включени в копилацията "dJ folk colection 7".

Малина участва и на коледният концерт на"Пайнер" на 6.12 в зала 1-НДК

След кратко затишие Малина се появява отново с гръм и трясък.На музикалният пазар излиза дебютният албум на най-пластичната певица,Малина-Огнена звезда.Заглавната песен "Огнена звезда" става хит след заснемането на клипът й.Малина отново се доказва В него е включена и песента"Да или Не",в която рапира за първи път Dj Джери. Тази песен се приема най-добре и за това се прави и ремикс на който се заснима и видеоклип.

На нагрите на"Нов Фолк",Малина взима приза за най-оригинално сценично присъствие.

Вторият ремикс е за една не забелязана песен,но страотена-Музика.Снима се и видеоклип на тази песен,нещо невиждано до сега.В него участва и Анди,а Малина танцува като богиния До се га веновете не са я виждали теко да "Кърши"снага.

Новата песен на Малина-"Само миг" се налага като мегахит за кратко време.Клипът е неворятен- на световно ниво.Покорява класациите за броени дни.

Малина грабв за втири път на грата наи-оригинално снечно присъствие,но не се явава на сцената в зала 1-НДК.Феновете са разачаровани,но доволни.

Излизането на новата песен-"Ела" се налга като хит чак когато излиза неговият клип.

Песенат"Обичам лудо"става една от хай-горещите песна за лято 2002.Клипът е не обикновен, различен от всичко досега.Малина танцува по-добре от колкото в клипът на"Музика".

Излиза кипът на"Ела",песента става хит.

Новата песен на Малина-Обичай ме" е страхотна,но оше не е хит.Дано стане!

На концерта по случей 1 година ПланетаТВ,Малина надминава себе си.Танцува страхотно,а песента "Обичам лудо"вече има и ремикс.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: