ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Неслучайните случайности със Стефи Стаменова
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
14:00 ч.
Място:
Описание:
С радост Ви посрещаме отново в поредната вълнуваща среща-дискусия
на тема "Неслучайните случайности" със Стефи Стаменова
на 18 март (неделя) от 14:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

На пръв поглед, предвестията сякаш приличат на поличбите, но всъщност не са такива. Защото всеки човек получава свои специфични знаци от съдбата. Например вървим и се спъваме: веднъж, два пъти, три пъти. По този начин нещо - наречете го както искате: от ангел-пазител до подсъзнание - ни предупреждава да внимаваме, иначе ще си счупим крака или ще попаднем под колелата на автомобил. Малките знамения се отличават от поличбите с повторението на едни и същи ситуации, за да разбере човек, че всичко това не е случайно.

Според материалистите в критични ситуации на помощ ни идва интуицията. Или способността да предвиждаме събитията от близкото бъдеще на основата на личния житейски опит. И мнозина изследователи се съгласяват, че за да живеем успешно и щастливо, трябва да се научим да възприемаме тези добри знаци, отделяйки ги от масата събития на всекидневния живот.

Необясними "случайности"
Животът е пълен с такива случки. Случайност или съдба? Или случайността е един от многото инструменти на съдбата? И в двата случая се описват събития, които дори след години ни се струват невероятни. Например когато една майка не може да заспи цяла нощ, а на другия ден разбира, че синът й по същото време е претърпял катастрофа. Или изпускаме влака и се ядосваме, а след това научаваме, че тъкмо този влак е излязъл от релси и е катастрофирал.

Който вярва в съществуването на една висша инстанция, той полага живота си в нейни ръце и е спокоен, че някой се грижи за него. И нищо чудно, че много хора вярват в това. За човешкия мозък описаните по-горе т. нар. "случайности" са необясними. Ние имаме нужда от някакво рационално обяснение. Ако не намерим такова, то остава да сведем нещата до паранормалното. До нещо, което е извън нашия обсег на възприятие.

Посвещавамe този ден на ЧУДЕСАТА!
И на "случайните" случки и срещи, които постигат приказен ефект.

"Днес изпратих по грешка съобщение на баща си с текст "ОБИЧАМ ТЕ", вместо на любимия човек. Няколко минути по-късно, получих отговор от татко: "И аз те обичам, тате. Разплака ме."
"Отбих се в книжарница за книги втора ръка и си купих книгата, която ми откраднаха, когато бях дете. Когато я отворих, за моя изненада открих , че това е същата книга, с моето име и посланието за мен от дядо ми. Той беше написал: "Наистина се надявам, че много години по-късно ще попаднеш на тази книга и ще я прочетеш отново!"

Вярвайте в чудото, неслучайните случайности и посланията за нас.
Повече по темата за "Неслучайните случайности" можете да чуете от Стефи Стаменова на 18 март (неделя) от 14 часа в Пловдивски Културен Институт.

Водещ: Стефи Стаменова
Автор, продуцент и водещ на " Снимката на Нощта" по Канал Ком.
Автор и водещ на Тв шоу "Следвай сърцето си със Стефи Стаменова".
10 години успешен бизнес в Лондон. Работи с едни от най-успешните предприемачи в областта на недвижимите имоти в Обединеното Кралство. По нейна инициaтива и средства с английските си колеги бе възстановена една от чешмите в градската градина в Пловдив, наречена "Усмивката на Стефи".
Стефи Стаменова е активен организатор на благотворителни инициaтиви в България и в Англия. В българското посолство в Лондон събира средства за децата на България.
Педагог, лайф коуч и водещ лектор в България и Европа.
Нейните тренинги, семинари и уъркшопи са насочени предимно към изграждане на умения за управление на живота и предизвикват нестихващ интерес, особено в женската аудитория със специални практики за жени, двойки и родители и деца!
Автор на множество публикации.

Такса участие: 20 лв.
ОТСТЪПКА: Доведи приятел - 30 лв. (билет за двама)
Мястото Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

За връзка: 032/664433 или 0884 777 050 - Рецепция ПКИ
Пловдивски Културен Институт
ул. Иван Перпелиев № 5
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: