ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Женски сакрален кръг по Пълнолуние с Марияна
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
18:00 ч.
Място:
Описание:
Мили дами, с радост Ви каним да се присъедините
в една магична споделена сесия с Марияна
Женски сакрален кръг по Пълнолуние
на 2 март (петък) от 18:00 до 20:00 часа
в Пловдивски Културен Институт

Животът ни е такъв, какъвто го създаваме, но и такъв, какъвто му позволяваме да бъде. Животът ни отразява изцяло като мисловни модели, поведение, отношения, връзки, работа, успехи или провали. Това, което чувстваме и мислим, се отразява на децата ни, на средата ни и на всичко, до което се докосваме. В същността на всяко семейство стои жената като майка, любима, дъщеря, стожер, пример и двигател. На нас е поверена отговорността да сътворяваме, но и да вдъхновяваме, да напътстваме, да подкрепяме, да разбираме, да обичаме, да прощаваме, да приемаме. А как да получаваме самите ние всичко това?

Какво е женски кръг?
Женският кръг е преживяване от жени за жени, за да споделяме пътуването към овладяване на Вътрешната сила. Това е място, където можете да си подарите свещено време за себе си, да бъдете истински, ценени и подкрепени във вашето пътуване през живота. Женски кръг е място без съд, без срам, без маски, изпълнено с любов, смях и подкрепа.

Женският кръг е за вас, ако желаете:
- автентична връзка и общност с други жени
- да се свържете със святостта на Вселената и да настроите дълбоката връзка със живота
- да се разтворите в своята истинност, без да бъдете критикувани, подтискани или осъждани
- спокойно лично време, за да възстановите радостта, вярата и силата си
- свещено пространство и ритуали, за да почитате и преобразявате живота си

На старта на най-женския месец и в силата на Пълнолуние ще създадем свещено пространство за споделеност, опознаване, преоткриване, подкрепа и трансформиране, чрез което да разрушим преградите и оковите на собствените си страхове, съмнения и болки, да си спомним за детето и момичето, да проявим богинята, да отстояваме кралицата. Още от дълбока древност в синхрон с природните цикли жените са се събирали в общности, където намират защитено пространство за своите чувства, емоции и преживявания. В тези кръгове се изгражда фино лечебно енергийно поле, в което силата на общността захранва с нова вяра и жива действена сила участничките. Всяка жена е бисер, приятелка, съкровена сестра в тази енергийна мандала, споделяйки своята необятна, чувствена, нежна и креативна женска същност.

Ще споделяме, ще танцуваме, ще се смеем, ще плачем, ще се прегръщаме и ще преоткриваме най-дълбокото, най-съкровеното и най-ценното - нашето божествено красиво женско Аз!
С помощта на различни дихателни техники, сакрални енергийни практики, медитативни техники и преживявания, ще опознаваме себе си, ще преосмисляме всички аспекти на живота си, ще си вдъхваме сили по пътя към трансформираща и желана промяна.

Да се погрижим и заобичаме своята по-добра версия!
Да събудим, овладеем и прегърнем истинския си потенциал!

Водещ:
Марияна Стракова - преминала през сладостта на майчинството два пъти, през сериозни предизвикателства в развитието на децата си, през изпитанието да бъде силна в ключови моменти от живота си, през изследване на самата себе си и трансформиране на цялостния си подход към мислене, хранене, поведение и начин на живот, през решението да предприеме изцяло нов път на върха в професионалната си кариера, за да споделя с увереност днес своя личен опит, знания и практични умения като пълноценна и щастлива дъщеря, жена, майка, съпруга и приятелка. Сертифициран преподавател по йога и медитации, преминала през редица обучения в България и чужбина, изгражда интегрален подход в практиките си срещайки древни учения със съвременни холистични методи.
"Да намериш себе си, да цениш това, което си и да вярваш, че никога не е късно, са уроци, които животът ни провокира да научим. По този път срещаме трудности, предателства, болка, огорчение, отхвърляне, но сред всичко това има и много любов, разбиране, подкрепа, вдъхновение и радост - стига да ги открием и оценим. Това е същността на женския сакрален кръг - да повярваме, че в страданието се ражда истината, в изпитанието се ражда знанието, в болката се проявява мъдростта. И че не сме сами, защото всички ние сме сестри по този сакрален и божествен път.", споделя Марияна

Такса участие:
20 лв. или доплащане 12 лв. с карта ПКИ, Мултиспорт и Содексо
Препоръка: Дълга пола или шал, любими бижута, личен тефтер за записки.

Запазете своето великолепно място навреме! Местата са ограничени!
Участието Ви е гарантирано при предварително записване и заплащане на 50% от сумата.

За информация: 032/664433 или 0884 777 050 - Рецепция ПКИ
Пловдивски Културен Институт - НАЙ-ДОБРОТО от НАЙ-ДОБРИТЕ в сърцето на града!
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: