ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
ANDREZ & PETER VLAHOV
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
21:00 ч.
Място:
Вход:
Вход свободен!
Описание:
DJ:

ANDREZ / THIRD PERSONALITY

:http://soundcloud.com/andrezdj]
www.facebook.com/djandrez]

Роден през 1978-ма в София, Andrez започва да свири на пиано на 3-годишна възраст.

Завършвайки Руската езикова гимназия в София, Андрез записва специалност "джаз пиано" в държавната музикална акадамия "Панчо Владигеров", като паралелно свири в различни поп и рок групи до 2000-та година.

Първите му професионални изяви на сцена като DJ са през 1999-та и оттогава активно се занимава както с това, така и с продуциране на собствени композиции и ремикси. Като изпълнител той е познат с резиденциите си в два от най-популярните клубове в България - Червило в София и Мания в Слънчев бряг.


Първите му професионални изяви на сцена като DJ са през 1999-та и оттогава активно се занимава както с това, така и с продуциране на собствени композиции и ремикси. Като изпълнител той е познат с резиденциите си в два от най-популярните клубове в България - Червило в София и Мания в Слънчев бряг.

Оригиналните композиции и ремиксите на Andrez (най-новитe от тях можете да прослушате на адрес @[NjQyMTgzOTU5MjA4MTA3Omh0dHBcYS8vd3d3LnNvdW5kY2xvdWQuY29tL2FuZHJlemRqOjo=:www.soundcloud.com/andrezdj] са част от сетовете на някои от най-популярните DJ в света Hernan Cattaneo, Martin Garcia, Jason Jollins, Federico Epis, Facundo Mohrr, Sergio Helou, Nicholas Van Orton, Hassan Rassmy, Darin Epsilon, Christian Cambas, Jacco@Work, dPen, Gerardo Boscarino, Alex Aguilar, Sasha Le Monnier, както и много други.

DJ:

PETER VLAHOV /InSOUND Promotions/

https://soundcloud.com/petervlahov]

Peter Vlahov е икономист по образование, но DJ по призвание. Израства в музикално семейство и с годините се увлича по различните жанрове на електронната музика. Магията на DJ професията открива в по-зряла възраст, което му позволява да подходи отговорно към музикалното си обучение. Резултатът на дебютното му парти е 400 аплодиращи го фена.

След само един офицялен сезон, благодарение на всички от InSound Productions, Peter Vlahov е успял да натрупа опит, който е необходим за воденето на парти и афтърпарти събития, като отзивите са изключително добри като за това сочат и цифритв в soundcloud, които показват средно над 500 слушания на ден след последното парти за закриване на сезон 2014 на легендарният Beach Bar Mania.

Мелодичното techno, което Peter поднася на публиката си, носи леко мрачен, философски оттенък, същевременно добавяйки към него умерена доза вокални композиции , или с две думи - музика, която можеш както да слушаш в колата или у дома, така и да танцуваш на нея без да поглеждаш часовника цяла нощ!

PROMO:

Johnnie Walker Red Label 0.7l. + 4 бр. газирана вода "Михалково" - 49лв.
Bushmills 0.7l. + 4 Red Bull- 59лв.
Johnnie Walker Black Label 0.7l. + 4бр. газирана вода Perrier - 99лв.
Smirnoff + 1 литър натурален сок по избор - 45лв.
and more ...
HOT GO GO DANCERS ...

Резервации:
032 654 037
0885 513 150
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: