ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Магнит и антимагнит
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
18:00 ч.
Място:
Описание:
Artnwescafe представя изложбата "Магнит и антимагнит" на ИСИ-София, организирана през 2012 за галерията на института от куратора Яра Бубнова. Изложбата е продължение на програмата на ИСИ-София за популяризиране на съвременното изкуство в формГЎта на обичайните музейни дейности, неизвършвани от официалните институции в страната.

Селекцията на artnewscafe от работите на 27 автори от 55-те участника предлага компактен и достъпен преглед на съвременно българско изкуство. Избраните от самите артисти прекрасни работи - известни и специално направени, дошли от близо и далеч, за различни вкусове и разбирания, за познавачи и любители - са репродуцирани върху т.нар. магнити за хладилници и са в лимитиран тираж.

Всеки магнит е с цена 15 лв., като с избора си можете да формирате доста представителна извадка на случващото се в изкуството ни днес. Запасете се с подаръци, съберете колекция, обградете себе си и другите със съвременно изкуство, празнувайте с нас!

Участват: Александър Кьосев, Алла Георгиева, Борис Мисирков / Георги Богданов, Боряна Драгоева-Росса, Викенти Комитски, Димитър Солаков, Зоран Георгиев, Искра Благоева, Калин Серапионов, Калина Димитрова, Камен Стоянов, Катя Дамянова, Кирил Прашков, Коста Тонев, Красимир Терзиев, Лазар Лютаков, Лъчезар Бояджиев, Максимилиан Праматаров, Мариела Гемишева, Михаил Михайлов, Михаил Новаков, Никола Михов, Правдолюб Иванов, Рада Букова, Райчо Станев и "Нагледна", Сашо Стоицов, Светозара Александрова, Стефан Николаев, Стефания Батоева, Явор Гърдев."
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: