ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Мечтата на Наташа
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
"Мечтата на Наташа" от Ярослава Пулинович ще направи дебют на пловдивска сцена на 18-и февруари. Спектакълът се представя в рамките на благотворителния проект "Театър на добро-детелта" - част от платформата "Нощ на театрите - Европейска нощ на театъра". Инициативата има за цел да подпомага театрални каузи чрез изява на млади актьори, режисьори и сценографи и да се превърне в кампания за добротворство в името на изкуството.

Камерна сцена на пловдивския театър ще е домакин на спектакъла на режисьора Ованес Торосян, издържан в стилистиката на документалния театър, копродукция на Театър Реплика и Фондация "Арт Проджектс".

"Мечтата на Наташа" разказва историите на три Наташи, а младите актьори Милена Ерменкова, София Рухова, Ася Димитрова и Александър Томов толкова правдиво изграждат образите си в постановката, че нито един зрител в залата не може да остане безразличен към съдбите и мечтите на героите им.

Мотивите на режисьора да се включи в проекта "Театър на добро-детелта" и каузата за възстановяване на сцената на пловдивския театър са "желанието да покажем, че театърът дори и в тези неузнаваеми времена е в състояние да прави добро, да предизвиква размисъл и да търси смислите на нашето съществуване".

Премиерата на "Мечтата на Наташа" се случи по време на второто издание на "Нощ на театрите" в Народен театър "Иван Вазов", а приходите от билети бяха дарени на Здравния фонд на Съюза на артистите в България.

Средствата от билети за представлението "Мечтата на Наташа" ще бъдат дарени за ремонт на изгорялата сцена на пловдивския театър.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: