ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Колега
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Място:
Описание:
Автори, режисьори и главни действащи лица в "Колега" са младите актьори Ованес Торосян и Петко Венелинов.

Торосян е добре познат от многобройните си роли в театъра, както и в едни от най-нашумелите български филми в последно време като "Аве", "Тилт" "Съдилището" и "Източни пиеси".

Петко Венелинов е също една от младите надежди на българския театър, участва в постановките "Хамлет", "Рицарят на светия дух" и "Солунските съзаклятници" на сцената на Народния театър, а публиката в Пловдив го познава от ролята му на Орфей в представлението "Евридика в подземния свят" на режисьора Стайко Мурджев в Драматичен театър Пловдив.

"Колега" е обръщение на професионалните шофьори помежду им, но е и нещо много повече. То е емблема за цяла социална прослойка и нейния микросвят с изнервен трафик, забързани клиенти, бесни клаксони, засичания, псувни, битовизми...

"Колега" разказва за тази реалност, в която Митко и Спиро са колеги на маршрутки, които карат от сутрин до вечер, живеят като средностатистически българи и мислят, че са щастливи, докато... не остават без работа.

"Колега" е "комедия за размисъл" - историята на двама шофьори на маршрутки в София, чиито живот се преобръща. Хуморът се смесва с размишления за живота и щастието, душата проговаря с гласа на Мариус Куркински.
Кога и къде:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: