ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Pendara Ethno Project
5
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:30 ч.
Място:
Описание:
"Pendara Ethno Project" избраха лятна сцена "Орфей" в Пловдив, в нощта на Еньовден, 23 юни за промоцията на албума "Pendara". За концерта на сцената ще се качат - пленителните гласове Нина Николина и Екатерина Ангелова, харизматичният Калин Вельов - перкусии, барабани, DJ и виртуозът на кавала - Костадин Генчев. "Pendara Ethno Project" ще представят популярните български народни песни "Катерино моме", "Митре ле", "Ела се вие превива", "Ерген деда", "Попадийо" ,"Вечеряй Радо", "Чичовите Конье" и др., в уникална симбиоза на авторски аранжименти и теми съчетани с афро - кубински и екзотични ритми.

Денят на промоцията 23 юни, не е случайно избран. Еньовден е езически празник, който по стара българска традиция честваме на 23 срещу 24 юни.

Празникът съвпада с лятното слънцестоене, затова и много от поверията и обичаите са свързани с пътя на небесното светило и култа към него.

Лятото на 2016 , "Pendara Ethno Project", ще представят проекта, както на концерти и клубните сцени в България, така и на международни сцени.

На международна сцена при голям интерес и с успех "Pendara Ethno Project" вече представиха албума в Лондон и в столицата на емирство Катар - Доха, като взривиха и изправиха на крака публиката с изумителното музикално съчетание на автентичен, български фолклор с DJ звучене и завладяващи акапелни изпълнения.

Пловдив, 23 юни, лятна сцена "Орфей", 20,30 часа.
Билети - Билетен център пред община Пловдив.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: