ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Диагноза Артист
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
14:00 ч.
Място:
Вход:
12 лв.
Описание:
Ако сладката лудост на артиста ви е позната или пък винаги сте искали да откриете движещата сила на най-големите, трябва да дойдете на възможно най-смешната трагикомедия "Диагноза артист". Представянето й пред пловдивската публика ще стане на 29 март, четвъртък от 14:00 часа и 19:00 часа в Културен център "Тракарт" намиращ се в подлез "Археологически"-Пловдив
За взривовете от смях и сълзи ще се погрижат неуморният Георги Низамов-Низама, познат предимно от телевизионния ефир като певец, комик и преподавател по имитация и Христо Ламбрев - композитор, един от създателите на група "Сигнал", който в спектакъла ще цепи мрака с актьорските си изпълнения. Постановката е с участието и на актрисите Десислава Моралес и Богомила Николова. Разказът с неочакван край е по сценарий на Красимир Колев, който е и режисьор на спектакъла.
Като всяка премиера, "Диагноза артист" обещава да донесе много тръпка и емоция както на публиката, така и на самите артисти. Целта е - след теaтралното джамбуре всички да крещят "Още, още!"... Нека силата бъде с вас.
Бъдете и част от борбата с най смъртоностната прокоба -наркотика, като с присъствието Ви на постановката заявявате подкрепа на мисията "Зона свободна от наркотици"!
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: