ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Любовни войни
3
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Mes sГ©ances de lutte
Жанр:
Драма
Режисьов:
Жак Доайон
Участват:
Сара Форестиер, Джеймс Тиери, Луиза Шпиндел, Мао Моларе
Описание:
Една млада жена отива на погребението на баща си и се опитва да продаде къщата на семейството, в която вече никой не живее. Тя има и още една цел – да уточни границите на двусмислените отношения с мъжа, който се е грижил за домакинството и които (очевидно) са се развили във времето.

Мъжът, объркан от изплъзващата се млада жена, иронично я предизвиква да разиграят сцена, с която би започнала една любовна връзка. В опит да се въздържи и със съзнанието какво залага в тази игра, тя се опитва да отговори на предизвикателството – и се проваля. Двамата се сближават, отдръпват се, но всъщност не се отбягват, а тяхната борба придобива все по-физически измерения. Заигравката им стига дотам, че битката по между им се превръща в необходимост.

Двамата изпитват все по-силно привличане по между си, подклаждано от ежедневните спречквания, които са се превърнали в ритуал. Тя се появява в къщата му, заема позиция – и войната започва. Разбира се, целта не е да се наранят – физиката му напомня на скулптура на Роден, той е доста силен, но тя притежава неизтощима енергия, която й позволява да отговаря на ударите и темпото.

Постепенно става ясно, че трябва да се сложи край на конфликта – словесен и психически, или и двамата рискуват взаимно унищожение. В същото време и той, и тя успяват да се освободят от духовете на миналото, които ги преследват – и войната се превръща в любов...
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: