ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Джой
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Joy
Жанр:
Драма
Режисьов:
Дейвид О. Ръсел
Участват:
Даян Лад, Дрена Де Ниро, Едгар Рамирес, Вирджиния Мадсън, Изабела Роселини, Елизабет Рьом, Робърт де Ниро, Брадли Купър, Дженифър Лоурънс
Описание:
„Джой“ е новият игрален филм на режисьора Дейвид О. Ръсел, който показва четири десетилетия от живота на самотна майка, която се превръща в бизнес-магнат. Лентата изследва как дързостта, издръжливостта и постоянството пренасят хората в удивителни моменти на създаване, стремеж и любов.

Базиран бегло върху живота и възхода на изобретателката и звездата от телевизионния хоумшопинг Джой Мангано, историята на „Джой“ следва неспокойният път на трудолюбиво, но разбито семейство и младо момиче, което в крайна сметка се превръща в блестящ матриарх и лидер по право.

Водена от порив да създава, но и да се грижи за близките си, Джой понася предателство, измяна, загуба на невинност и белези на любовта, докогато осъзнае каляването и повярва в себе си, за да следва потисканите си мечти. Резултатът е емоционална и човешка комедия за израстването на една жена, която се движи в непримиримия свят на търговията, семейния хаос и тайните на вдъхновението, в търсене на непреклонен източник на щастие.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: