ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Война на дронове
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Eye in the Sky
Жанр:
Драма, Трилър
Режисьов:
Гавин Худ
Участват:
Карл Бюкс, Ричард Маккейб, Баркхад Абди, Йън Глен, Хелън Мирън, Фиби Фокс, Алън Рикман, Арън Пол, Ким Енгелбрехт, Джеймс Александър
Описание:
Базирана в Лондон, полковник Катерин Пауъл (Хелън Мирън) е офицер от британското военно разузнаване, начело на свръх-секретна мисия за залавянето на група опасни терористи в тайната им квартира в Найроби, Кения.

Мисията неочаквано ескалира от „залавяне“ до „унищожаване“, след като Пауъл осъзнава, че терористите се подготвят за осъществяването на смъртоносен самоубийствен атентат. В базата си в Невада, американският пилот на дрон Стив Уотс (Аарън Пол) получава заповед за унищожаване на тайната квартира на терористите, но в този момент едно деветгодишно момиче се появява неочаквано в смъртоносната зона, точно пред оградата на къщата, в която са терористите.

Предвид това неочаквано обстоятелство и реалният риск от непредвидени косвени жертви, невероятно трудното решение за нанасянето на смъртоносния удар започва да се прехвърля по командната верига от политици и адвокати, докато секундите до самоубийствения атентат неумолимо намаляват.

Война на дронове е съвременен екшън трилър, развиващ се в сенчестия свят на войната, водена с пилотирани от разстояние военни дронове.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: