ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Ловецът: Ледената война
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
The Huntsman Winter’s War
Жанр:
Екшън, Приключенски, Драма, Фе
Режисьов:
Седрик Николас-Троян
Участват:
Ник Фрост, Колин Моргън, Софи Куксън, Шеридан Смит, Сам Клафлин, Емили Блънт, Джесика Частейн, Чарлийз Терон, Крис Хемсуърт
Описание:
Научете историята преди Снежанка с „Ловецът: Ледената война“. Крис Хемсуърт и носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон се завръщат в ролите си от „Ловецът и Снежанка“, а към тях се присъединяват Емили Блънт и Джесика Частейн.
Терон е в ролята на Злата кралица Равена, която предава добрата си сестра Фрея (Блънт) с непростима постъпка. Сърцето на Фрея изстива за любовта и у нея се заражда ледена сила, за която никога не е подозирала. Оттегляйки се в кралство далеч на север, Фрея подготвя армия от Ловци, които да я охраняват, с единственото правило никога да не се влюбват.

Когато войната за власт между двете сестри ескалира, този, който застава между тях, е най-елитният от Ловците на Фрея – Ерик (Хемсуърт). Заедно с другия воин Сара (Частейн) – единствената жена, пленила сърцето му – Ерик трябва да помогне на Фрея да унищожи сестра си... или злото на Равена ще господства вовеки.

Продуцентът Джо Рот („Господарка на злото“, „Алиса в Страната на чудесата“) отново повежда екипа във вълнуваща нова приказка, чиито корени са в легендарната сага с режисьор Седрик Никълъс-Троян. Тази пролет разберете кой ще победи във войната между доброто и злото в този епичен приключенски екшън „Ловецът:Ледената война“.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: