ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Алиса в Огледалния свят
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Alice Through the Looking Glass
Жанр:
Приключенски, Фентъзи, Семеен
Режисьов:
Джеймс Бобин
Участват:
Линдзи Дънкън, Ан Хатауей, Ед Спилърс, Рис Айфънс, Саша Барън Коен, Хелена Бонъм Картър, Джони Деп, Мия Вашиковска, Джоана Бобин
Описание:
След огромния успех на „АЛИСА В СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА“ през 2010, щурите герои на Луис Карол се завръщат за следващото приключение на Алиса, Лудият шапкар, Белият заек, Чеширският котарак, всезнаещата гъсеница Абсолем, Червената и Бялата кралици и... Времето – получовек, получасовник.

Годините след приключенията си в Страната на чудесата Алиса (Миа Вашиковска) прекарва по море, следвайки примера на баща си. Завръщайки се в Лондон, тя намира магическо огледало и се завръща във фантастичния свят на своите приятели Белият заек (Майкъл Шийн), Абсолем (Алън Рикман), Чеширският котарак (Стивън Фрай) и Лудият шапкар (Джони Деп), който не е на себе си. Шапкарят е загубил своето Величие и Бялата кралица Мирана (Ан Хатауей) изпраща Алиса в търсене на Хроносферата, метален глобус в палата на Великия часовник, който контролира времето. Връщайки се назад във времето, Алиса се натъква на приятели и врагове в различни етапи от живота им и се впуска в опасна надпревара с времето, за да спаси Шапкарят. Ще видим отново Хелена Бонъм Картър в ролята на Червената кралица. Саша Барън Коен влиза в ролята на Времето, а Рис Иванс ще изиграе далеч по-консервативния баща на Шапкарят – Заник Хайтоп.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: