ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Алтамира
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Годината е 1879. Деветгодишната Мария Саутола и баща ѝ Марселино, който е любител археолог, откриват нещо изключително. Между зелените хълмове, заснежените върхове и бреговете на Северна Испания двамата се натъкват на откритие, което неминуемо ще промени човешката история. Това е първото пещерно изкуство – свежи и изкусни рисунки на галопиращи бизони.

В началото всичко върви добре, дори Кралят отива да се възхити на пещерата, но майката на Мария – Кончита, не е единственият човек, който се притеснява от идеята праисторически „диваци“ да са създали такова изумително изкуство. В рисунките отпреди 10 000 години Католическата църква вижда атака срещу библейските истини, дело на безбожни рационалисти. Шокиращото е, че и учените реагират също толкова догматично и консервативно. В резултат на това Марселино и откритията му са обявени за фалшиви.

Приказният свят на Мария се скапва, а опитите ѝ да помогне, допълнително влошават нещата. Семейството ѝ изпада в криза, а пещерата е заключена. На Мария и родителите ѝ ще им бъде необходима много любов, за да се измъкнат от това положение и да получат заслуженото си признание.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: