ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Лично правосъдие
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
'Лично правосъдие' е напрегнат трилър, разказващ историята на д-р Пол Кърси (Уилис) – хирург, който работи в спешното отделение на болница в Чикаго, където ежедневно вижда крайния резултат от насилието, което се шири по улиците на града.

Един ден неговата съпруга (Елизабет Шу) и дъщеря му (Камила Морон) са брутално нападнати в дома им. Полицията, претоварена от огромното количество престъпления, е неспособна да разреши случая и, за да получи справедливост, Пол е принуден сам да издири и отмъсти на нападателите на семейството си, поемайки правосъдието в свои ръце. Когато анонимното избиване на престъпници привлича вниманието на медиите, хората започват да се чудят дали смъртоносният отмъстител е ангел хранител или персонификация на мрачния жътвар.

Пол Кърси се превръща в човек с две лица: спасява животи и ги отнема. Съпруг и баща, който опитва да се грижи за семейството си, и сенчеста фигура, бореща се с престъпността в Чикаго; хирург, вадещ куршуми от телата на заподозрени, и мъж, търсещ справедливост, когото обществото нарича Неумолимия жътвар, а полицията преследва и неусетно притиска.

'Лично правосъдие' е поразяващ портрет, който предизвиква нашите традиционни представи за света, в който живеем, и провокира силни реакции. Пренасяйки в наши дни дълбоките и сложни теми от романа на Брайън Гарфийлд и вкарвайки нови вълнуващи елементи и непоколебим поглед към психиката на хората, филмът ще предложи на зрителите едно незабравимо трилър-изживяване.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: