ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
+2

МОЛ Пловдив

2.8
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Перущица" N8
Описание:
Молът разполага с подземен и надземен паркинг, който предоставя безплатно паркиране за първите 90 минути от престоя, а за клиентите на киното, безплатният престой се увеличава при заверка на талона за паркиране на касите на киното.
Разполага с:
WiFi
Климатик
Паркинг
Градина/Тераса
Любим на:
Тук има:
Забавление
ДАЙ МНЕНИЕ за МОЛ Пловдив:
Публикувай
МНЕНИЯ за МОЛ Пловдив:
, :
Хубаво място за сватба .
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
ЕДИН ГОЛЯМ ПОИЗЛЪСКАН КИТАИСКИ БОКЛУЧАРНИК СТАНА С НАДУТИ ЦЕНИ ЗА МАЛОУМНИ ФАНТАЗИИ !!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Здравейте ! Днес посетих Мол Пловдив и докато с приятели стояхме на заведението KFC забелязах че има забравен телефон на един от столовете. Апарата беше марка Iphone 4 . Взех намерения телефон и побързах да се свържа с мениджър, управител , или длъжностно лице което отговаря за подобни ситуации,защото телефона беше с парола и не можех да набера от близките и приятелите на собственика. След около минута дойде момиче което се представи за управител.Разговарях с нея , обясних и за намерената вещ, поисках да я предам и разбира се в замяна да получа някакъв (дори формален ) документ който ми удостоверява че съм предала апарата на упълномощено лице в Мол Пловдив,което ми гарантира първо, че апарата ще бъде предаден на собственика му и второ собствената ми сигурност , че не аз съм задържала телефона-но уви ,такава ми беше отказано да ми се даде. Първо момичето отказа да ми издаде каквато и да е служебна бележка, че има предадена вещ второ подходи много несигурно и непрофесионално, не можеше да ми обясни защо не може да ми издаде подобна бележка(а може би самата тя не беше запозната с подобен вид процедури), след което ме попита къде точно е намерен телефона , и след като се оказа че не е на територията на червените столчета пред киното не било нейна работа , а това било работа на охраната. В крайна сметка собственика се обади и си получи телефона обратно, но какъв е извода хора... Търсете си правата , не предавайте нищо на добра воля, ако вие самите сте с чисти намерения от къде може да сте сигурни че този който стои срещу вас е със същите. Ако всеки човек знае собствените си права и ги отстоява ,ситуацията в България ще се промени към по-добро. Не чакайте промяната във другите хора,промяната е във всеки един от нас.....! Благодаря
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
, :
След напускането на магазина MEXX от мола , беше ясно за какво иде реч ! Ще си пазарувате от измислени марки на Celio* и G-star :))))
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Напълно съм съгласен с Леоне. Световните марки изчезват една след друга от този мол, колкото и малко да бяха те и на тяхно място се появявят някакви измислени такива. Капацитета на Пловдив е за не повече от 2 мола максимум. В София вече са девет и се вижда, че вече няма такъв наплив.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
, :
ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА МОЛ,В НАЧАЛОТО БЕШЕ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ,СЕГА Е ГОЛА ВОДА ,А И СТОКИ И МАГАЗИНИ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ,НЯМА ПОДБОР И Т.Н.,А КАТО НАПРАВЯТ И ОФИС СГРАДАТА ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ЛЕТИМ САМО ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ ПАРКИРА.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+4
, :
Ужасно място
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
, :
Поради факта, че е единствен истински МОЛ за Пловдив няма да кажа нищо лошо за него, освен, че е твърде малък. Пловдив има потенциал за много повече и като бройка и като размери на такъв тип търговски обекти. Самият факт, че в този мол паркоместата често се оказват крайно недостатъчни е показателен.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-3
, :
ами има доста забавления
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
, :
Паркирането в почивни дни в и около мол-а е трагично, просто създава изключително отблъскващо впечатление. Не може да направиш мол, бъкан с магазини и обекти, които ще бъдат посещавани от 2-3 хиляди човека в пика, а да направиш паркинг за 200 коли, това в нормалните държави го няма. Скоро посетих мол, с размери малко по-големи от на този и около него бяха изградени три триетажни паркинга с по 350 парко-места. Електронни табла в съответния паркинг колко места има и т.н. МОЛ-а и най-вече наемателите му не осъзнават ли, че тази селяния с паркирането и свинщината около мол-а отблъскват платежоспособните клиенти?
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+7
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Capital City Center
ул. "Христо Ботев" N49
Аримаг
ул. "Съединение" N14
Европа
Ж.К. "Тракия"
Mall Plovdiv Plaza
ул. "Проф. д-р Иван Странски" N5
Маркет център
ул. "Капитан Райчо" N50
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: