ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ЦДГ Светлина

4.3
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Болград" N12
За контакти:
032 / 693 981
Описание:
ЦДГ „Светлина” е общинска детска градина и се намира в район „Южен” на ул. „Болград” 12.
Официално детската градина е открита на 24.12.1974г.
10 години детската градина е работила като база за обучение на студенти към ПУ „Паисий Хилендарски”.
Носител е на почетния знак прочети цялото описание
Любим на:
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Светлина:
Публикувай
МНЕНИЯ за ЦДГ Светлина:
, :
Здравейте :) борбата преди 2 години беше зверска да класирам второто си дете в Светлина ,но слава Богу успяхме и съм много щастлива както и момчето ми с желание да ходи всяка сутрин и да обожава госпожите си .....Благодаря на целия персонал на детското заведение за полагането на грижите на нашите деца !Огромно БЛАГОДАРЯ !!!Бъдете винаги така мили и добри :) !!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Здравейте ! Цялото семейство ви благодарим за прекрасния празник на децата от подготвителна група ! Благодарим ви госпожо Терзиева и Киренска за незабравимото преживяване и чудесните емоции които доставихте на нашите деца ! Всички те се чувстваха много специални и щастливи ! Още веднъж от сърце ви БЛАГОДАРИМ !!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Искам да изразя своята благодарност на екипа на ЦДГ "Светлина",където детето ни прекара четири чудесни години,научи се да играе,пее,смята и чете.Без особено внимателните грижи на персонала подготовката на детето за първи клас и за живота изобщо нямаше да е на това високо ниво. Още един път искам да благодаря от все сърце!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
, :
Здравейте! И моите две деца бяха в тази детска градина и за късмет второто ми дете се падна при същите учителки, при които беше първото.Много съм доволна от отношението и от подготовката, която получават децата в предучилищна група. Когато големият ми син тръгна на училище всеки ден се прибираше в къщи и ми казваше "Това сме го учили в градината и това сме го учили в градината".Що се отнася до болните деца, според мен всичко зависи от това колко са отговорни родителите, не само към другите деца, но и към техните собствени.За така наречената "абитуриентска" ще говоря от личен опит. Не си спомням нито едно тържество от детската градина, освен партито което ни отганизираха за завършването в една сладкарница. Беше страхотно и никога няма да го забравя!!!Юлия, незнам каква е причината да не одобряваш мероприятието, но те съветвам да подариш на детето си едно незабравимо преживяване. Спомените остават за цял живот!!!Не смятам, че е редно да се критикуват катерушките. Както предполагам помните миналата година "училищното настоятелство" покани ВСИЧКИ родители да се включат в инициативата да се изчистят и пребоядисат катерушките в двора, за да им е по-приятно на децата да си играят. И докато едни родители търкаха и боядисваха, други родители предпочетоха да си останат в къщи! За финал ще кажа, че моите деца бяха късметлии да попаднат в тази детска градина и при тези учителки!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
, :
И моите две деца са отгледани в тази детска градина. Ако имах още едно дете, пак в тази градина бих го записала. А относно болните деца не бих казала, че госпожите имат вина щом родителят е донесъл бележка, че детето му е здраво те нямат никакво право да го върнат. Така че това е до родителите и до тяхното съзнание. Джу, не знам какво против имаш едно хубаво заведение с куверт от 10.00лв., където и децата и родителите да си прекарат добре. Не разбирам и защо е "ПАРАД НА СУЕТАТА"??? Суета е за децата разбира се, та нали за това го правим те да са щастливи, весели и прекрасни принцеси и принцове. Нали от тук нататък вече ще им става трудно, защо да не запомнят градината с едно прекрасно тържество в което ТЕ са главните действащи лица? Това обаче го решава всеки родител самостоятелно за своето дете, защото е по желание.И на края моето лично мнение за тази градина е повече от прекрасно!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
И двете ми деца са там. За съжаление не мога да кажа нищо добро. Вече четвърта година се боря със системния прием на болни деца. Разни оправдания, че въпросните били алергични или тем подобни, без никакви съпътстващи документи, доказващи това или оправдания, че нямали били избор родителите или сестрата и госпожите нямали правомощия. Децата се делят на наши и ваши, а за капак завършването на градина за голямата ми дъщеря се превръща в абсолютен цирк - децата ще имат абитуриентски бал в резиденция "Петър първи" в Стария град и ако не желаеш да участваш в панаир на суетата детето ти просто няма да присъства на тържество по приключване на учебната година. Освен това, нашата градина може би е една от последните, в които играчките и катерушките в двора са от създаването й.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Частна детска градина Светлина
ул. "Ген. Данаил Николаев" N75
ЦДГ Еделвайс
ул. "Теофан Райнов" N4
ЦДГ Росица
ул. "Явор" N29А
ЦДГ Бреза
ул. "Стефан и Обрейко Обрейкови" N21
ЦДГ Звезда
ул. "Орфей" N10
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: