ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

Happy Land

2.3
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
намира се в:
Аркадия
бул. "Санкт Петербург" N48
За контакти:
0896 614 930, 0896 614 833
Описание:
Детски център Happy Land - място, където детските мечти стават реалност! Детски кът, изпълнен със светлина и усмивки, казва "Здравей" на всички малки приятели, които са готови за игри и забавления. Екип от професионални аниматори се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родителпрочети цялото описание
ДАЙ МНЕНИЕ за Happy Land:
Публикувай
МНЕНИЯ за Happy Land:
, :
Направете си празника в къщи и ще Ви е по-хубаво и евтино!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Не си причинявайте празнуването на детски РД в Хепи ленд!!! Аниматорката викаше истерично на децата през цялото време. В лазерната пещера могат да стрелят по двама, останалите деца бягаха хаотично и се лутаха насам-натам, при което системно идваха на масата да се оплакват. Играта на боулинг продължи в същия дух: аниматорката беше седнала по средата и продължава да крещи истерично, децата изпускаха топката върху краката си, една част от тях висяха на врата, друга се гонеха отвън, влизаха деца от други РД, тя така и не разбра, кои деца точно анимира. Масата на, която се хранеха децата нямаше нито покривка, нито украса, нито една салфетка. Сложиха храната по средата на масата и толкоз. Наложи се вместо да правя снимки, да се погрижа всяко дете да получи порция и да му отворя сок. Телевизора над главите ни беше усилен, като в дискотека и не можехме да си чуем думата, въпреки, че помолихме да се намали звука.Сервитьорът три пъти се връща да ни пита за поръчка от 3 кафета с 3 напитки, точно кои напитки и точно, как трябваше да са кафетата, накрая пак ги донесе погрешно и така продължи през цялото време или забравил поръчка или донесъл погрешна. За родителите избор само от големи неудобни плата /соленки и сладки само в плато от 48лв/. Черешката на куриоза беше тръгването, вместо да ни кажат, че е време да напуснем и да подканят децата със закачка, както правят по другите центрове, те стояха на бара и се правиха, че не виждат част от родителите, които искаха да купят жетони. Пак отидохме при Управителката да я питаме това ли е начина да ни изгонят, а тя отговори, че ние сме били предупредени, в колко трябва да си тръгнем. Ние й обяснихме, че масите ги освобождаваме веднага (въпреки, че тортата на родителите беше поднесена малко преди часа за напускане и те си дояждаха), но искаме жетони, за да играят децата, тя нищо не каза или по-скоро по всякакъв начин показа, че мнението на клиента не е важно за управителите на този център. Равносметката - децата винаги ще са доволни, на тях им трябват приятели, торта и малко забавление. Въпросът е мили родители вие, как искате да си изкарате. Ако искате да минете без нерви, с един разговор, с професионален аниматор, с вкусно меню, с отношение към клиента, с добра организация и детето ви да се чувства специално, отидете другаде, ако искате всичко противоположно, заповядайте в Хепиленд - Аркадия!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
22.07.2016 г Изключително недоволни от обслужването сме.Имахме запазен час за лазерна игра, но заварихме заключен център и бележка " ще се върна след половин час".След чинно изчакване на 40 мин( с което съответно просрочихме часа си с толкова) се появи една говореща по телефона си госпожица, която отключи и с това приключи вниманието й към нас.Все така разговаряйки с някого, премина следващият един час , в който недоволната й физиономия, че сме нарушили спокойствието й, ставаше все по-мрачна.Липсваха всякакво желание за комуникация и разяснения за играта , явно всички трябваше да са наясно относно правилата и начина на игра.Непрофесионално и арогантно отношение, със сигурност няма да стъпим повече там.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
, :
Празнувах рожденният ден на детето си на 26.03.2016. Страхотно обслужване. Децата хапнаха много добре. Пицата беше току що приготвена, картофките също. Децата се забавляваха много. Екипа - аниматори бяха на много - добро ниво. Помещенията са чисто нови и блестят от чистота за разлика от миналогодишният празник на детето ми в друг "прехвален" център. Като цяло останахме приятно изненадани от базата на този обект и ни спечелиха за редовни клиенти. Децата играха в чисто нова боулинг зала, след това в лазерна арена и върхът за детето ми беше 5D киното им. Исказвам благодарност на целият им екип ако чете тук. Благодаря Ви и успех!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Оставих детето за не повече от 40 минути, защото то самото не пожела да остане за повече време. Тя е почти на 4годинки. На първо място-поискаха да се предплати на касата, на второ-и двете момичета в детския център си чатиха по телефоните през цялото време, детето ми излизаше през 2 минути да ме пита може ли да си играе с играчките, да рисува и прочие. Да не говорим за персонала на кафето, който правеше всичко друго, но не и да обслужва клиентите. Никой не дойде, да попита искам ли да поръчам нещо. Базата е много добра, но обслужването е под всякаква критика. Едва ли ще го посетим отново.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
, :
има не6то вярно! незнам за персонала но на6я рогден ден бе6е са4етан с о6те 4 и ни отбиха номера! ло6о отно6ение р претупване на празника!! А и верно-има6е една кифла кадето само мляска6е давка и навиква6е моми4етата!втори пат там не отиваме!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
, :
Отношението им към персонала е под всякаква критика! Невъзпитани управителки ,арогантни и със самочуствие без абсолютно никакво покритие! Но това е бг !! Неграмотност ,цинизъм и простащина!! Жалко !
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Тон Бонбон Тракия плаза
ул. "Съединение" N41
Fun City
ул. "Кап. Райчо" N2
Калина
ул. "Богомил" N59
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: