ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ОДЗ Зора

5
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Д-р Н. Ковачев" N7
За контакти:
032/ 64 30 87
Любим на:
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за ОДЗ Зора:
Публикувай
МНЕНИЯ за ОДЗ Зора:
пример от днес-" Звънят ми от яслата да ми кажат, че от ХЕИ са минали и трябва да занеса бележка от лич. лекарка за една ваксина. Отивам аз преди да си взема детето да взема въпросната бележка, за да сме коректни, обяснявам на сестрата, защото лекарката е в болничен и тя преглежда и попълва имунизационият календар на детето. Аз се обаждам в яслата и ги питам точно какво искат да им пише в бележката. Вдига ми една от мед.сестрите- Атанаска, която ми каза: "Ми аз не знам, обадете се утре и ще ви кажат." Аз съм изумена, че човек с 24 год. стаж в тази ясла дава за пореден път отговор" ми не знам". На нея за 10 месеца каквото и да съм я питала все е един и същ отговорът, даже съм и правила забележка, че обува наопаки памперс гащите на детето ми. За мен тази жена е ужасно некадърна и не и е мястото като възпитател на децата ни.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Аз съм доволна от лелята и две от сестрите, а третата на всеки въпрос отговаря "ми не знам". Искам да попитам как може човек, който е цял ден с децата да даде такъв отговор. За директорката имам наблюдението, че не е много любезна и на единствената родителска среща говореше само, че трябва да си плащаме навреме таксите. Това го обясни по няколко различни начина за период от 40 мин. Като база вътре са добре- чисто, топло, имат играчки и не е тясно. Но площадката вън има нужда от обновяване и то спешно.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Аз съм доволна от госпожите на детето ми. Имат добро отношение към децата учат ги на мнг неща . Винаги изслушват родителите, готови са да помогна, от директорката имам добро впечатления също. Базата е малко стара и най вече детските площадки от вън, общината трябва да направи нещо по въпроса
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ЦДГ Еделвайс
ул. "Теофан Райнов" N4
ОДЗ Славей
ул. "Полковник Сава Муткуров" N40
ОДЗ Боряна
ул. "Буревестник" N3а
ДЯ Вълшебно детство
ул. "Васил Априлов" N120А
ЦДГ Люляк
ул. "Иван Вазов" N16
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: