ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ОДЗ Космонавт

5
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Гонда Вода" N1
За контакти:
032/ 95 40 13
Любим на:
ДАЙ МНЕНИЕ за ОДЗ Космонавт:
Публикувай
МНЕНИЯ за ОДЗ Космонавт:
, :
Дъщеря ми посещава яслата, а на есен и градината. Колкото са плюсовете, толкова са и минусите на цялото заведение! Медицинските сестри и лелята, които бяха в нашата група се отнасяха чудесно с децата: никога не е била изцапана, когато съм е взимала. Посрещаха ни с усмивка и ни изпращаха с такава. Базата в яслата наистина е стара - още от моето детство. Най-големият минус на яслите според мен е липсата на климатик. Групите нагоре имат климатици, но яслите нямат. През лятото там е истински ад. Истината обаче е, че от липсата на климатик не страдат само децата ни, а и служителите вътре. С ръка на сърцето казвам, че откакто посещаваме яслите малката стана изключително самостоятелна - храни се сама, облича се, прибира играчки и тн. И все пак мамета нека не забравяме че, никой няма да се грижи за децата ни така както самите ние.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
С ОДЗ Космонавт са свързани всичките ни спомени от ранното детство на нашето дете !!! Толкова много моменти на радост и гордост, на умиление и обич !!! За винаги ще ви обичаме, мили приятели !!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Безкрайно съм разочарована от тази така наречена детска градина Космонавт, базата е от преди 20 години, събираме пари за пердета, перящи прахосмукачки и климатици, а в групите нямат и един молив...за отношението и компетенцията на учителите просто нямам думи, че такива учители възпитават децата ни. Така наречените "учители" ми правят забележка, че ходя да си взимам детето в 18:30 часа, било много късно, как можело такова нещо и т.н. Да не говорим колко често се случва детето да ме чака облечено и обуто в 18:30 на пейката отвън на двора с леличката, защото госпожата си била тръгнала. Това се случва от 5 дни в седмицата минимум 2. Гонила съм едната от госпожите по пътя, за да я попитам нещо във връзка с детето ми, а когато им кажа, че работното им време е до 19:00 часа, се сърдят и си го изкарват на детето. Директорката им е първа приятелка и дори те си тръгват с нея...Просто съм потресена...нямам думи
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ЦДГ Бреза
ул. "Стефан и Обрейко Обрейкови" N21
ЦДГ Еделвайс
ул. "Теофан Райнов" N4
ОДЗ Славей
ул. "Полковник Сава Муткуров" N40
ЦДГ Чучулига
ул. "Леденика " N4
ЦДГ Елица
ул. "Орфей" N12
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: