ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ОДЗ Космонавт

5
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Гонда Вода" N1
За контакти:
032/ 95 40 13
Любим на:
ДАЙ МНЕНИЕ за ОДЗ Космонавт:
Публикувай
МНЕНИЯ за ОДЗ Космонавт:
, :
Дъщеря ми посещава яслата, а на есен и градината. Колкото са плюсовете, толкова са и минусите на цялото заведение! Медицинските сестри и лелята, които бяха в нашата група се отнасяха чудесно с децата: никога не е била изцапана, когато съм е взимала. Посрещаха ни с усмивка и ни изпращаха с такава. Базата в яслата наистина е стара - още от моето детство. Най-големият минус на яслите според мен е липсата на климатик. Групите нагоре имат климатици, но яслите нямат. През лятото там е истински ад. Истината обаче е, че от липсата на климатик не страдат само децата ни, а и служителите вътре. С ръка на сърцето казвам, че откакто посещаваме яслите малката стана изключително самостоятелна - храни се сама, облича се, прибира играчки и тн. И все пак мамета нека не забравяме че, никой няма да се грижи за децата ни така както самите ние.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
С ОДЗ Космонавт са свързани всичките ни спомени от ранното детство на нашето дете !!! Толкова много моменти на радост и гордост, на умиление и обич !!! За винаги ще ви обичаме, мили приятели !!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
Безкрайно съм разочарована от тази така наречена детска градина Космонавт, базата е от преди 20 години, събираме пари за пердета, перящи прахосмукачки и климатици, а в групите нямат и един молив...за отношението и компетенцията на учителите просто нямам думи, че такива учители възпитават децата ни. Така наречените "учители" ми правят забележка, че ходя да си взимам детето в 18:30 часа, било много късно, как можело такова нещо и т.н. Да не говорим колко често се случва детето да ме чака облечено и обуто в 18:30 на пейката отвън на двора с леличката, защото госпожата си била тръгнала. Това се случва от 5 дни в седмицата минимум 2. Гонила съм едната от госпожите по пътя, за да я попитам нещо във връзка с детето ми, а когато им кажа, че работното им време е до 19:00 часа, се сърдят и си го изкарват на детето. Директорката им е първа приятелка и дори те си тръгват с нея...Просто съм потресена...нямам думи
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ОДЗ Ралица
ул. "Захаридово" N71
ЦДГ Червената шапчица
Ж.К. "Маестро Г. Атанасов" бл.26a
ЦДГ Росица
ул. "Явор" N29А
ЦДГ Мирослава
бул. "Пещерско шосе" N28
ЦДГ Захарно петле
ул. "Петър Шилев" N1
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: