ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ

ЦДГ Елица

5
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Орфей" N12
За контакти:
032/ 64 40 00
Описание:
От 2009 год статута на детското заведение е променен с решение на Общински съвет Пловдив. От СДГ е променен на ЦДГ. В детското заведение има 4 групи от масов тип и 2 групи за деца със СОП.
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Елица:
Публикувай
МНЕНИЯ за ЦДГ Елица:
, :
И аз съм с впечатление, че не се засичат. "Другите" ги извеждат по-често във вътрешния двор, по-рядко в общия. Моето дете е от онези "другите" и никога не съм държала да бъде равно със здравите и непременно при тях, просто щото не му е мястото в клас, нито в обикновена градинска група, където също тече обучение, и на други подобни места, но някак доста обидно звучи едно такова успокоение към майките на нормалните, че, нали, няма страшно, вашето здраво дете няма да се засича с онези. Сакън да не им се повреди нежната психика. И да, никой не е застрахован - имам още две здрави деца, правила съм си всички изследвания по време на бременността и нямам "такива" в семейството. Не пуша, малко пия и не правя секс безразборно. Всичко това много държа да го казвам всеки път, защото много хора, с цел да ни уязвят за собствен кеф или от обикновена глупост и невежество, подмятат подобни неща в интернет. Пропуснах да кажа - от градината, от учителките и директорката съм доволна и аз. :)
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
, :
Записах сина си в тази градина, 30.04.2015, защото там има и така наречените "ДРУГИ" деца! Искам той от малък да знае, да се научи да ги приема и да им помага, да ги приема като равни, защото децата са жестоки и не се знае в кой момент как могат да се наранят с думи.... а никой не е застрахован! Аз едва ли бих могла да обясня на детето всичко, а самите учители са подготвени и ще могат, макар че всички казват че децата не се засичат, но това е най-малкото ми притеснение. Ще ми се да се срещат често и да се учат да помагат на другарчетата си, но си има други хора, които решават това. Аз се гордея, че детето ми е прието в тази градина и ще бъде възпитано добре - най-важното да помага на другите, да стане човек. Благодаря и на директорката Узунова, че прие детето ми под "крилото си! Бъдете здрави и се създавайте ЧОВЕЦИ!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
, :
От 15 септември 2014г. дъщеря ми е в тази градина, много сме доволни както от базата така и от колектива който работи с децата, храната е вкусна-поне така твърди малката :) . В двора има нови пързалки, люлки и пясъчници.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
ОДЗ Зора
ул. "Д-р Н. Ковачев" N7
ЦДГ Бреза
ул. "Стефан и Обрейко Обрейкови" N21
ЦДГ Слънце
ул. "Поп Ангел Чолаков" N5
ЦДГ Малкият принц
ул. "Леонардо да Винчи" N47
ЦДГ Искра
ул. "Паганини" N1
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: