ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Humanity May Sink, It Is Good That We Never Met, Tomorrow May Fall Live
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:30 ч.
Място:
Вход:
6 лв.
Описание:
Началото на февруари. Зимата е стиснала със зъби абсолютно всеки ъгъл, а като че ли дори от земята излиза студ. Улиците са ледени пързалки, въздухът е хималайски. Ние от Пост-културната сцена не сме Емил Чолаков (съвременният Минчо Празников), а музикално-културно-общественополезни нежни души, затова организираме концерт.

След дълги разговори с тайните служби на българския ъндърграунд, след като преминахме бюрокрацията на тъмните улици, ръждясалите знаци, ухаещата на истина канализация, костенурките нинджа и отровата за мишки, успяхме да се свържем или по-точно да установим контакт с три много особени групировки.

Първата от тях е крайно-екстремистката фракция Humanity may sink - описание на стила на групата, което е съвкупност от доста думи, чието значение се мени нон-стоп и рядко са актуални. Тяхното предишно наименование е Cold in December, но тъй като е февруари - името не е подходящо. Те идват с чисто нов албум "Beisht Kione", който най-малкото провокира нашия интерес заради неразбираемостта на двете думи. Humanity May Sink заплашиха със звукопролитие и внезапни, бързи и силни удари по време на атентата си.

Втората от тях е по известна като шпионска организация. It is good that we never met са небезизвестни ъндърграунд престъпници, като някои от участниците са Любо (Мата Хари) от радикалната група Downer Kill и ZazoAndrov, който има най много фрагове в CS-а от 4г клас за 2005г. Свирят лошо, но звучат добре. Не сме ги слушали на живо. Нямаме търпение. Обичаме изненадите!

Третата ъндърграунд групировка са местни престъпници, които се заканват срещу утрешния ден. Tomorrow May Fall са сбирка от изпечени, добре обучени, ловки, нагли и осезаемо привлекателни крадци. Те боравят ловко с инструментите си като отключват всички врати на предразсъците, разглобяват всякакво статукво и отвличат вниманието от реалността.

Ще бъде чук. Ще бъде яко. Ще бъде смазващо. Ще бъде като ден на строителна площадка. Ще бъде!

05.02.2016 г.
Врати: 19:30
Начало: 20:00
Вх. 6 лв
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: