ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
The Noise Figures and Comasummer
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Вход:
8 лв
Описание:
От пространството, което се намира между измерениятa, се чува музика. Ние сме решили да си затворим очите, да стиснем палци и да се надяваме тези, които я свирят, да паднат при нас.

Така директно от Земята на Олимп се материализират The Noise Figures. Те бяха преди година в Пловдив и беше доста яко. Тогава тъкмо представяха втория си албум - Aphelion, което е най-отдалечената от Слънцето точка от орбитата на тяло, обикалящо около Слънцето… Да, за това говорим. Изключителен късмет е, че те отново са тук и определено представянето на дуото няма да е за изпускане. Ритмите, които са като извратен купон на ръба на божествения връх, с много, ама много амброзия, са истинска панацея за всяка болежка..

И още по-добре, последният ни спомен от втората банда, беше на един горещ ден на Конюшните на царя през лятото, когато направо ни запратиха в една няколкомесечна кома, от която се надяваме да се събудим сега.

Comasummer! Убийственото им дебютно издание Out of The Sun ни превзе доста бързичко, затова не сме и спрели да го въртим при всяка удобна възможност. Не се наемаме често да влизаме в стилови детайли, затова при описанието боравим по-скоро с нюанси. Освен от пространството между измеренията, музиката им като че ли е прекрасен фон да наблюдаваш как изгаря цирк или вече обрано поле, в края на лятото.

Нямаме търпение.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: