ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Gipsy Kings
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Място:
Описание:
Невероятните музиканти от култовата група GIPSY KINGS ще открият тази година Есенния салон на изкуствата в Пловдив. С грандиозен концерт Пабло Рейес и неговите виртуозни музиканти ще представят всички хитове на GIPSY KINGS, събрани в новия проект GIPSY 4 EVER.

Пабло Рейес е оригиналният съосновател на групата и след над 20 милиона продадени копия и награда "Грами", решава да направи новия проект GIPSY 4 EVER, в който привлича още двама ключови музиканти от GIPSY KINGS - един от най-прославените китарни виртуози - Марио Регис и музикалния ръководител и главен композитор на "Кралете" - басиста Ксавие Падиа. Съставът на GIPSY 4 EVER се допълва от Джовани Буче (вокали и китара) - един от най-прославените изпълнители на румба в Южна Франция и Испания и барабаниста Хосе Кортез.

Пабло Рейес е роден в град Арл, Южна Франция, и от малък започва да свири редом с баща си - прочутия фламенко певец Хосе Рейес. Изнасят концерти в Сен Тропе, където стават близки приятели и прекарват вечерите си с най-големите имена в културата за своето време - Бриджит Бардо, Салвадор Дали, Чарли Чаплин, Пабло Пикасо, Жан Кокто и други. Младият Рейес дори позира на Пикасо, който рисува портрета му, продаден скъпо на колекционери.

В самото начало на 80-те, Пабло Рейес основава заедно със своите братя и братовчеди GIPSY KINGS, които бързо стават световноизвестни с възпламеняващата смес от фламенко, поп и румба. Днес, GIPSY 4 EVER са още по-силни, по-добри и представят с невероятен звук и плам всички хитове, гарнирани с няколко чисто нови композиции.

Билетите, които са на цена 35 лв. се продават на касата пред Община Пловдив, както и в билетен център НДК - София, Дворец на културата и спорта - Варна и др. (Деца до 7 години влизат безплатно, но без право на място, като трябва да стоят в родителите си.)

Есенният салон на изкуствата се организира от община Пловдив и партньори и е най-големият културен формат в града, вече повече от десетилетие. След официалното откриване на 12-то издание с концерта на GIPSY KINGS, на следващия ден - 3 септември, емблематичният ИЪН АНДЕРСЪН ще представи всички хитове на JETHRO TULL, отново на сцената на Античния театър в Пловдив. Вече са в продажба и билетите за концерта на 18 септември на изключителния, виртуозен и екстравагантен цигулар Найджъл Кенеди.

Събитията са също част от програмата на Есенния салон на изкуствата.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: