ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Афро-Бразилска джаз вечер
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Описание:
Арнау Гарофе - тенор саксофон

Александър Логозаров - китара

Маруен Алам - бас

Стефан Горанов - барабани



BASQUIAT Wine & Art ще бъде една от спирките в турнето на родна земя на Стефан Горанов и Александър Логозаров с гости Маруен Алам (Тунис) и Арнау Гарофе (Испания).

Маруен Алам е един от най-утвърдените басисти в Тунис и Северна Африка. Свирил е на едни от най-престижните европейски сцени като Умбрия Джаз и Хановер Джаз. Участва в групите на Шариф Клейтън (САЩ), Тарек Ямани (САЩ/Ливан), Ясин Буларез (Франция/САЩ) и Гийем Фузат (Франция).

Арнау Гарофе, родом от Каталуния, завършва джаз образованието си в Холандия. По време на престоя си там свири с Филип Харпър от легендарната група Джаз Месенджърс , Ерик Инеке, Крис Хусенс и други. Свирил е на легендарния Норд Сий Джаз фестивал.

Александър Логозаров завършва джаз китара в Холандия. По време на престоя си там им възможността да свири с музиканти като Ранди Брекер (САЩ), Майкъл Муур (САЩ), Кенди Дълфър (Холандия) и други. Познат е на българската публика най-вече от "Лилия Илиева и Минимум квартет" и Браз Асоциация Биг Бенд.

Стефан Горанов получава магистърското си образование в Холандия, където живее и свири в продължение на шест години. Участва на фестивали в Холандия, Германия, САЩ, Испания, Литва, Латвия, Турция, Тунис, Словения и България. През декември 2015 записва първия си албум като лидер в Ню Йорк.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: