ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Plovdiv BeerFest
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Описание:
Plovdiv Beer Fest е фестивал, който представя културите на различните народи, както и техните най-добри постижения в производството на пиво. Въпреки първоначалната асоциация с традиционните "Бира Фестивали", ние от Инкубатор, както обикновено залагаме на новаторските нотки в традициите. Plovdiv BeerFest ще се проведе в рамките на 10 дни в центърa на Пловдив, като всеки ден ще бъде посветен на традициите и културата на различни държави.

"Plovdiv BeerFest" е ново поколение бирен фестивал, в който ще представяме бирените нации не само с пенливите питиета, а ще посветим по един ден на всяка представена страна, с програма изцяло сформирана от нейни артисти, музиканти и кулинари. Специално за събитието ще бъде изграден специален фестивален форум, който да събере заедно всички посетители. В духа на Пловдив, фестивала подчертава истинския смисъл на думата ЗАЕДНО. Градът под тепетата е най-мултинационалния град в България, в който от стотици години, заедно живеят много общества с различни религии, националност и произход. Инкубатор, съвместно с 10 посолства организира това уникално преживяване с истинско културно съдържание. Дори младите хора, студентите учещи в Пловдив продължават традициите в мултинационалния град под тепетата. Концепта на събитието е тясно свързан именно с това богатство на град Пловдив в името на доброто съжителство и единност на обществата.

Всеки ден ще бъде представена отделна страна, като градът ще посреща над 50 артисти и хиляди гости от чужбина и цялата страна, които да бъдат удома си, преживявайки един ден посветен на нацията към която принадлежат те самите. Тематиката е обвързана с култура и изкуство. Публиката ще се включи в дегустации на пиво с, типични разядки за него, поднесени по традиционен за страната начин. Всичко това ще се случва с мелодиите и артистите на страната, която се представя на деня. Всеки ден, програмата стартира от 10:00 часа и приключва с празничен концерт в 23:00 часа. Както отбелязахме, фестивалът съдържа и кулинарен елемент. Подготвена е специална програма с демонстрации и дегустации на специфични интернационални храни, които публиката може да опита или да се включи в приготвянето им.

Очакваме посещение от цялата страна с пъстро присъствие на различните култури. Фестивалният форум е с капацитет от 2500 седящи места - общ капацитет над 3500 човека. Дневна очаквана посещаемост от 10:00 до 23:00 часа не по малко от 12 хиляди посетители.

Благодарение на посолствата на различните държави, изкуството на нациите ще бъде представено и чрез фотоизложби на различни свързани теми. В най-дългата пешеходна зона на Европа ще се представят тематични изложби в сферата на кулинарни богатства, бирени традиции в регионите и национални приоритети в културен аспект.

Периодът на "Plovdiv BeerFest" (21 септември) не е случаен! 22 Септември, е един от важните Национални празници на България, в който ден ще представим нашата страна с празнична програма, като част от световното семейство на бирените нации. Акцентът на "Plovdiv BeerFest" са културните послания на различните държави, в една среда, на една сцена, като една световна общност. Plovdiv BeerFest се провежда за първа година, като ще представи десет бирени нации по време на изданието си за 2017 година.

Разбира се по време на фестивала ще бъдат представени световно известни марки, местни брандове и лимитирани вкусове. Важно място заемат и новите поколения пенливи течности. На "Plovdiv BeerFest" публиката ще има възможност да опита непознати и рядко срещани до момента интересни крафт бири и живо пиво. Ще бъде изграден Бир Шоп, в който истинските ценители на бирата ще могат да избират измежду 1000 различни марки от цял свят. "Plovdiv BeerFest" ще предложи на посетителите много разнообразни бирени ястия и разядки от бирените нации, участници в първото издание на фестивала! "Plovdiv BeerFest" - "Melodies and Arts of Nations"
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: