ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Bhavini Vyas
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:00 ч.
Място:
Вход:
10 лв.
Описание:
Лондонската певица Bhavini Vyas гостува за първи път в България с три концерта в началото на април 2017. Родена в покрайнините на Северен Лондон, Bhavini Vyas израства с индийската култура от ранна детска възраст, възпитавана в традиции, здраво вкоренени в духовната страна на живота. Изучавайки Психология и Химия в университета в Единбург и Оптометрия в City University Лондон, академичното образование на Bhavini Vyas върви ръка за ръка с изкуството.

Bhavini Vyas посещава вокални уроци по класическа индийска и народна музика, както и класическа музика и джаз пеене от 5-годишна. Освен това специализира една година в интензивно вокално обучение в Индия, от където събира още мъдрост и лекота в излъчването си. Сред големите й изяви са концерти в Royal Albert Hall, Wembley Arena, Queen Elizabeth Hall, The Southbank Centre, St. Pauls Cathedral and Trafalgar Square в Лондон и St. Martin Square в Сидни.

През годините Bhavini Vyas си партнира с редица музиканти, участвайки в техни проекти и създавайки своя фен-база. Повлияна е от хип-хоп, фънк, соул, Брит-поп и индийски мантри и работи в тясно сътрудничество с различни продуценти и музиканти.

Bhavini Vyas е социално активна и инвестира от времето и енергията си като инструктор на международната фондация Изкуството да живееш, преподавайки програми за щастие и за справяне със стреса, и възстановяващи програми в затворите, свързани с нейното разбиране за силата на дишането в нашия живот и неговото въздействие върху вътрешното състояние на човек.

Тя е създател и водещ вокал на The Yoga Jam, представящ творчески синтез на съвременни бийтове и ритми с древни мантри, йога и медитация, и от 2011 г. насърчава хората да изследват вътрешния си свят - то е редовно събитие по време на ежегодното Om Yoga Show и други йога фестивали, включително Международния ден на йога.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: